• Νέο
bio-product
search

Bombus Βιολογική Μπάρα Raw Energy Καρύδα & Κακάο 50g

16171
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η μπάρα ενέργειας καρύδα και κακάο της Bombus έχει φρέσκια τροπική γεύση. Υγιεινή απόλαυση σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεστε. Ενισχύει τα ενεργειακά σας αποθέματα κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης, στο γυμναστήριο ή στη πνευματική δουλειά στο γραφείο. Χωρίς : προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικά, γαλακτοκομικά, γλουτένη. Κατάλληλη για Vegan.

1,60 €
με ΦΠΑ

Το Bombus RAW ENERGY είναι μια σειρά από υγιεινές μπάρες φρούτων που παράγονται χωρίς καμία θερμική επεξεργασία και αποτελούνται από καθαρά φυσικά συστατικά. Bombus Η ακατέργαστη ποιότητα όχι μόνο σας γεμίζει και αποκαθιστά γρήγορα την ενέργεια, αλλά θα απολαύσετε και εξαιρετική γεύση. Είναι ένα ζωτικής σημασίας σνακ για κάθε περίσταση.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Χουρμάς* 68%, καρύδα*26%, κακάο*6%

*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Διατροφικές πληροφορίες ανά 100gr προϊόντος:
Ενέργεια: 1674kJ / 401kcal
Λιπαρά: 17.99g
εκ των οποίων κορεσμένα: 16.13g
Υδατάνθρακες: 48.30g
εκ των οποίων σάκχαρα: 44.10g
Φυτικές ίνες: 12.70g
Πρωτεΐνες: 5.04g
Αλάτι: 0.038g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie