search

Anadomisis Strawberry 400g GoldTouch Nutrition

15019
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Anadomisis είναι ένα προηγμένο συμπλήρωμα αμινοξέων που συνδυάζει τα καλύτερα αμινοξέα για τους μύες σας.

35,00 €
με ΦΠΑ

Το Anadomisis είναι ένα προηγμένο συμπλήρωμα αμινοξέων σχεδιασμένο για την μείωση του καταβολισμού των μυών, την αύξηση της δύναμης και της αντοχής, την επιτάχυνση της διαδικασίας ανάρρωσης και την διατήρηση της μυϊκής μάζας. Περιέχει τον υψηλής ποιότητας υδατάνθρακα Vitargo, ο οποίος βελτιώνει στο μέγιστο την απορρόφηση των BCAA και της γλουταμίνης. Η σύνθεση του το καθιστά ένα από τα πιο προηγμένα συμπληρώματα διατροφής αποκατάστασης μυών της αγοράς και απαραίτητο για κάθε τύπο άθλησης.

BCAAs 5:1:1 (L-Λευκίνη, L-Ισολευκίνη, L-βαλίνη), Γλουταμίνη, Vitargo, Φυσικές αρωματικές ουσίες, συντηρητικός παράγοντας (Σορβικό οξύ E200), Αντιοξειδωτικά (E300 Ασκορβικό οξύ) Γαλακτωματοποιητής (E322 από ηλίανθο)

 Για καλύτερα αποτελέσματα, καταναλώστε 1 δόση 5γρ.(1 scoop ) 20 λεπτά πριν την προπόνηση και 1 δόση μετά την προπόνηση.

Μέγεθος μερίδας: 1 μεζούρα (5 g)
Θερμίδες 6 kcal
 BCAAs 5:1:1 2000 mg
 L-Λευκίνη  1428 mg
 L-Ισολευκίνη  286 mg
L-βαλίνη  286 mg
Γλουταμίνη  1500 mg
 Vitargo®  1500 mg
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie