search

Fat Killer L-Carnitine 200g GoldTouch Nutrition

15025
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Fat Killer L-Carnitine είναι μια φόρμουλα καύσης λίπους που περιέχει 4 g L-Carnitine ανά δόση ( 2g Alcar (Acetyl-L-Carnitine)+ 2g GPLC (Propionyl-L-carnitine) )

35,00 €
με ΦΠΑ

Η καρνιτίνη είναι μια ένωση που σχηματίζεται στο σώμα από τα αμινοξέα λυσίνη και μεθειονίνη και αποθηκεύεται κυρίως στους μύες, την καρδιά, τον εγκέφαλο και το σπέρμα. Στη διατροφή προέρχεται κυρίως από κρέας και άλλα ζωικά προϊόντα. Η L-μορφή της καρνιτίνης είναι αυτή που βρίσκεται στη φύση και είναι βιολογικά ενεργή. Αν και το σώμα σας την παράγει, η L-καρνιτίνη θεωρείται «υπό όρους απαραίτητη» θρεπτική ουσία, καθώς η υγεία σας μπορεί να επηρεαστεί σοβαρά εάν δεν παράγει αρκετή ποσότητα.

Η L-καρνιτίνη μεταφέρει λίπος, ειδικά λιπαρά οξέα μακράς αλύσου στα μιτοχόνδρια, ώστε να μπορούν να οξειδωθούν ("καούν") για να παράγουν ενέργεια. Έτσι, η κατανάλωση 4 g L-καρνιτίνης σε Fat Killer θα μπορούσε να ενισχύσει τον μεταβολισμό του λίπους, ο οποίος στη συνέχεια θα μπορούσε να συμβάλει στην απώλεια βάρους. Μια μελέτη του (Galloway, et al. 2010) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εκτός από το έργο της μεταφοράς λίπους, η L-καρνιτίνη ενισχύει επίσης τη δράση της ινσουλίνης στα μυϊκά κύτταρα. Αυτό σημαίνει ότι η L-καρνιτίνη μπορεί να βοηθήσει να διατηρηθούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα χαμηλά, ακόμη και μετά από ένα γεύμα πλούσιο σε υδατάνθρακες, ενώ βοηθά επίσης στην αναπλήρωση του γλυκογόνου.

Το Fat Killer έχει 2 g Acetyl-L-καρνιτίνη και 2 g Glycine Propionyl-L-Carnitine.

Μαλτοδεξτρίνη, Μείγμα βιταμινών-μετάλλων, γλυκαντικό (στεβιολογλυκοσίδες Ε960), γλυκαντικό (σουκραλόζη Ε955), συντηρητικό (σορβικό οξύ E200), αντιοξειδωτικά (Ε300 ασκορβικό οξύ), γαλακτωματοποιητής (Ε322 από ηλίανθο)

Η L-καρνιτίνη κάνει το κυτταρικό της έργο τόσο όταν ασκείστε όσο και όταν ξεκουράζεστε, αλλά η έρευνα επιβεβαιώνει ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης. Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να πάρετε μια μερίδα Fat Killer L-καρνιτίνης 15-20 λεπτά πριν την προπόνησή σας . Επιπρόσθετες μερίδες μπορούν να ληφθούν ανάλογα με τη φυσική δραστηριότητα, κατά προτίμηση 15 λεπτά πριν από το κύριο γεύμα μετά την προπόνηση.

Μέγεθος μερίδας: διαλύστε 1 μεζούρα σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε.
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Μην το παίρνετε κοντά στην ώρα του ύπνου, καθώς περιέχει καφεΐνη

Μέγεθος μερίδας: 1 μεζούρα (6,7 γρ.)  
Ολική L-καρνιτίνη 4 γρ
     Ακετυλο-L-καρνιτίνη (=ALCAR) 2 γρ
     Glycine Propionyl-L-Carnitine 2 γρ
Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη) 0,42 mg
Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη) 0,45 mg
Χρώμιο (χλωριούχο χρώμιο (III)) 12 μg
Μαγνήσιο (γλυκεροφωσφορικό μαγνήσιο) 112,66 mg
Άνυδρη καφεΐνη 50 mg
Camellia sinensis (L.) Kuntze (Τσάι Pu-erh) 100 mg
Πράσινοι σπόροι καφέ 100 mg
Yerba Mate (Ilex paraguariensis A. St.-Hil) 100 mg
Rhodiola rosea L. ( Sedum roseum (L.) Scop.) 50 mg
CoQ10 (ουβικινόνη) 50 mg
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie