search

Focus & Power Pre Workout Blueberry 200g GoldTouch Nutrition

15028
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ισχυρή προ-προπόνηση, με μοναδική φόρμουλα, που χρησιμεύει τόσο ως ενισχυτικό ενέργειας όσο και ως καυστήρας λίπους.

35,00 €
με ΦΠΑ

Το Focus & Power είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βελτιώνει τα αντανακλαστικά και τον χρόνο αντίδρασης, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ισορροπία, την ταχύτητα, τη δύναμη και την αντοχή σας. Εάν το άθλημά σας είναι μικτές πολεμικές τέχνες, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα που χρειάζεται συντονισμό ματιών, αυτιών και μυών στο μέγιστο επίπεδο, αυτό είναι που χρειάζεστε. Δεν είναι απλώς μια άλλη προ-προπόνηση που αυξάνει μόνο την αγγείωση και σας δίνει ενέργεια κατά την προπόνηση. Η εστίαση και η δύναμη θα σας δώσουν επίσης τεράστια διανοητική εστίαση που θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε όλη τη δύναμη και την ενέργεια στο σώμα σας και να τα βάλετε να εργαστούν προς τον στόχο σας, που είναι να γίνετε ο καλύτερος εαυτός σας. Επιπλέον, το Focus &Power είναι ένα συμπλήρωμα δύο προς ένα, γιατί καίει εξαιρετικά λίπος. Χρησιμοποιεί το δικό σας λίπος για να τροφοδοτήσει τις προπονήσεις σας!

Κιτρικό οξύ, φυσικό άρωμα, φυσικός γαλακτωματοποιητής και πυκνωτικό (κόμμι ακακίας), γλυκαντικό : στεβιολογλυκοσίδες, φυσικοί αντισυσσωματικοί παράγοντες (ανθρακικό ασβέστιο και ανθρακικό μαγνήσιο).

Πάρτε μια σέσουλα 30 λεπτά πριν την προπόνηση-αγώνα σας και αρχίστε να κερδίζετε ή να σπάτε το προσωπικό σας ρεκόρ. Για μέγιστα αποτελέσματα καταναλώστε με σχετικά άδειο στομάχι.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : Το προϊόν είναι εξαιρετικά ισχυρό . Πάρτε μισή δόση κατά τις πρώτες 2-3 φορές χρήσης, για να δοκιμάσετε την ανοχή σας και να συνηθίσετε το προϊόν.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση – Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη.

Μέγεθος σερβιρίσματος=8g  
Θερμίδες 29 kcal
Ολική Πρωτεΐνη & Αμινοξύ 6,9 γρ
Υδατάνθρακες 0,72 γρ

εκ των οποίων η ζάχαρη

0 γρ

εκ των οποίων οι σύνθετοι υδατάνθρακες

0 γρ
Λίπος 0,72 γρ
Αλας 0,024 γρ
   
Συνολικό BCAA 2160 mg

Εκ των οποίων L-Λευκίνη

1440 mg

Εκ των οποίων L-Isoleucine

360 mg

Εκ των οποίων L-Valine

360 mg
Βήτα αλανίνη 1333 mg
TCM (Tri Creatine Malate) 1333 mg
Κρεατίνη HCL 800 mg
Ταυρίνη 534 mg
Τυροζίνη 534 mg
Μηλική κιτρουλίνη 267 mg
Guarana εξτρ. 267 mg
Rhodiola rosea εξωτ. 160 mg
Τζίνσενγκ κορεάτικο 133 mg
Τζίνσενγκ αμερικανικό 133 mg
Καφεΐνη (1, 3, 7-τριμεθυλξανθίνη) 80 mg
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie