search

Glutamine WaterMelon 400g GoldTouch Nutrition

15031
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η γλουταμίνη παίζει βασικό ρόλο στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, στον όγκο των κυττάρων και στον αντικαταβολισμό.

29,00 €
με ΦΠΑ

Η γλουταμίνη είναι το πιο άφθονο αμινοξύ στην κυκλοφορία του αίματος και στους μύες (πάνω από το 61% των σκελετικών μυών είναι Γλουταμίνη). Συμμετέχει σε πολλές μεταβολικές διεργασίες και είναι επίσης μια σημαντική πηγή καυσίμου για τα κύτταρα του εντέρου, του ανοσοποιητικού και του εγκεφάλου. Η γλουταμίνη ρυθμίζει τη μεταφορά αζώτου προς και από τον μυϊκό ιστό, καθιερώνοντας ισορροπία αμινοξέων. Μελέτες έχουν δείξει ότι η L-Γλουταμίνη έχει αντι-καταβολικές ιδιότητες (προλαμβάνει ή ελαχιστοποιεί τη διάσπαση των μυών) και επίσης βελτιώνει τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών.

Παρόλο που το σώμα έχει την ικανότητα να παράγει γλουταμίνη, ακραίο σωματικό ή ψυχικό στρες, το είδος που θα αντιμετωπίζατε μετά από τραυματισμό, χειρουργική επέμβαση ή βαριά άσκηση μπορεί να αυξήσει τη ζήτηση για γλουταμίνη. Έτσι, η αύξηση της πρόσληψης γλουταμίνης μέσω συμπληρωμάτων, θα μπορούσε να αυξήσει την πρωτεϊνοσύνθεση και να επιταχύνει την επούλωση των πληγών και την ανάρρωση μετά την άσκηση.

100% L-Γλουταμίνη (πηγή ΕΕ), MSM, Μείγμα βιταμινών-μετάλλων, Vegan γλυκοζαμίνη, φυσικό άρωμα χαρουπάλευρο, κόμμι ξανθάνης, γλυκοσίδες στέβιας, σουκραλόζη, σορβικό οξύ (E200), ασκορβικό οξύ (E300 (E300), Emulsi ).

Έως 80 κιλά πάρτε 1 μερίδα διαλυμένη σε ένα μεγάλο ποτήρι/μπουκάλι νερό, ιδανικά πριν ή/και κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μπορούν να ληφθούν πρόσθετες μερίδες ανάλογα με τη φυσική δραστηριότητα και το σωματικό βάρος

Η λήψη γλουταμίνης πριν από μια έντονη προπόνηση, επιτρέπει στο σώμα σας να διατηρεί υψηλή παροχή γλουταμίνης στους μύες και να τους εμποδίζει να διασπώνται. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γλουταμίνη στους μύες για να συνθέσει πρωτεΐνη και να χτίσει μυϊκή μάζα.

Μέγεθος μερίδας: 1 μεζούρα (7 γρ.)  
Θερμίδες 20 kcal
Πρωτεΐνες 5.577 γρ
       L-Γλουταμίνη 5.577 γρ
Υδατάνθρακες 0 γρ
Λιπίδια (λίπος) 0 γρ
Χορεστερόλη 0 γρ
Νάτριο 0 γρ
   
Βιταμίνη Β2 0,462 mg
Βιταμίνη Β6 0,462 mg
Βιταμίνη Β12 0,825 μg
Χρώμιο(χλωριούχο χρώμιο(III)) 40 μg
Χαλκός (σύμπλοκο λυσίνης χαλκού) 1 mg
Σίδηρος ((II) θειικός σίδηρος) 14 mg
Μαγγάνιο (χλωριούχο μαγγάνιο (II)) 2 mg
Μαγνήσιο (γλυκεροφωσφορικό μαγνήσιο) 375 mg
Μολυβδαίνιο (μολυβδαινικό αμμώνιο) 50 μg
Σελήνιο (σεληνικό νάτριο) 55 μg
Ψευδάργυρος (γλυκονικός ψευδάργυρος) 10 mg
MSM (Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο) 500 mg
Vegan Γλυκοζαμίνη 250 mg
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie