• -31%
Milk Thistle  250mg   60 φυτ.καψ.  Nature's Plus
search
  • Milk Thistle  250mg   60 φυτ.καψ.  Nature's Plus
  • Milk Thistle  250mg   60 φυτ.καψ.  Nature's Plus

Milk Thistle 250mg 60 φυτικές κάψουλες, Nature's Plus

5999
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Κάθε φυτική κάψουλα περιέχει 250 mg τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Milk Thistle ( SIlybum marianum - Γαϊδουράγκαθο), περιεκτικότητας 80% (200 mg), κατ' ελάχιστον, σε silymarin. Εξαιρετικό τονωτικό - αποτοξινωτικό του συκωτιού. Πολλές από τις ιδιότητές του οφείλονται στο ισχυρό αντιοξειδωτικό silymarin.

39,49 €
57,23 €
με ΦΠΑ


Συνήθης Χρήση: Μία κάψουλα την ημέρα.

ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ

Βοτανική (και αγγλική) ονομασία: Silybum marianum (Milk Thistle) Ενεργό μέρος φυτού: Σπέρματα Ενεργά συστατικά: silymarin Ιδιότητες: Εξαιρετικό τονωτικό - αποτοξινωτικό του συκωτιού. Πολλές από τις ιδιότητές του οφείλονται στο ισχυρό αντιοξειδωτικό silymarin. Προστατεύει από βλάβες που προκαλούν στο συκώτι ιοί, ελεύθερες ρίζες και διάφορες τοξίνες (ρυπαντές, φάρμακα, αλκοόλ κλπ.). Διεγείρει τη σύνθεση πρωτεϊνών, διεγείροντας έτσι την αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων (αντίθετα, δεν διεγείρει την αναπαραγωγή καρκινικών ηπατικών κυττάρων!). Αυξάνει την παραγόμενη γλουταθειόνη, εμποδίζει την εναπόθεση λίπους στο συκώτι (λιπαρό συκώτι), είναι αποτελεσματικό στην οξεία και χρόνια ιογενή ηπατίτιδα, μειώνει τα ηπατικά ένζυμα, προστατεύει από ελαφρές και σοβαρές (κίρρωση) ηπατικές βλάβες που προκαλεί το αλκοόλ. Παρατείνει το χρόνο ζωής των κιρρωτικών, ενώ βελτιώνει τα αποτελέσματα των αντικιρρωτικών θεραπειών. Ευεργετικό στην ψωρίαση, λόγω τόνωσης συκωτιού, εξουδετέρωσης ένδο- και έξω- τοξινών, μείωσης αριθμού λευκοτριενίων. Χρήσιμο στην πρόληψη και θεραπεία της χολολιθίασης, δεδομένου ότι αυξάνει τη διαλυτότητα της χολής και μειώνει την περιεκτικότητά της σε χοληστερίνη. Βοηθητικό της πέψης. Άριστο αντίδοτο του δηλητηριώδους - θανατηφόρου μανιταριού Amanita phalloides (εάν ληφθεί λίγο πριν, ταυτόχρονα ή, το πολύ, 24 ώρες μετά το μανιτάρι). Συνεργικά βότανα: Dandelion, OPC, Artichoke, Turmeric, Schisandra Αντενδείξεις - Προφυλάξεις: Το Milk thistle φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά ασφαλές ακόμη και σε υψηλές δοσολογίες και για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Μελέτες με ζώα δεν έχουν δείξει καμία τοξικότητα. Σε σχετικά σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει διάρροια, η οποία συνήθως παρέρχεται μετά από λίγες μέρες.

Oι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nature's Plus είναι ένας επιστημονικά εξελιγμένος χώρος για την επινόηση και παραγωγή ανώτερης ποιότητας, υψηλής ενέργειας συμπληρωμάτων διατροφής.

Όλες οι πρώτες ύλες που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μπαίνουν σε ειδικούς απομονωμένους χώρους, μέχρι οι τεχνικοί του ποιοτικού ελέγχου να βεβαιώσουν ότι πληρούν τα υψηλά στάνταρντ της Nature's Plus για ποιότητα και γνησιότητα. Μόνο τότε οι πρώτες ύλες εισέρχονται στους χώρους παραγωγής.Τα πλέον αυστηρά κριτήρια ποιότητας εφαρμόζονται καθ' όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η εμπειρία και η επιστημονική γνώση, όσον αφορά την παραγωγή υγιεινών προϊόντων, συνδυασμένη με πνεύμα δημιουργίας και αφοσίωσης, επέτρεψε να επιτευχθούν τα υψηλότερα δυνατά στάνταρντ ποιότητας. Η δέσμευση της Nature's Plus όσον αφορά την ποιότητα είναι διαρκής και αταλάντευτη όπως ακριβώς και για εμάς στο Greenhouse .

Origin
Foreign
Bio
Όχι
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

PHARMATRUST ΙΚΕ, 2310443666, 800682266, ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 54
Συγκατάθεση για cookie