bio-product
Μαλακτικό Ρούχων από άνθη πορτοκαλιάς, bio, vegan, 750ml, AlmaWin
search
  • Μαλακτικό Ρούχων από άνθη πορτοκαλιάς, bio, vegan, 750ml, AlmaWin

Μαλακτικό Ρούχων από άνθη πορτοκαλιάς, bio, vegan, 750ml, AlmaWin

12566
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά μαλακτικού ρούχων, με άρωμα άνθη πορτοκαλιάς, σε εξαιρετική τιμή από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το μαλακτικό ρούχων με ενεργά συστατικά& φυσικά αιθέρια έλαια μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα απορρυπαντικά, εξασφαλίζοντας στα ρούχα σας απαλό άγγιγμα. Το προϊόν είναι vegan, οικολογικά πιστοποιημένο από την ECOCERT και επιτυχώς δερματολογικά ελεγμένο.

4,20 €
με ΦΠΑ

Πιστοποίηση: Vegan μπουκάλι ECOCERT κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, ανακυκλώσιμο.

Ετικέτα: Η ετικέτα είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά και τυπώνεται με μελάνια χωρίς ορυκτέλαια. Φυσική ποιότητα: Χωρίς συνθετικά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά. Ελεγμένη ποιότητα: επιτυχώς δερματολογικά ελεγμένη.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
> = 5 <15% κατιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, <5% αρώματα (σύνθεση αρωματικού ελαίου από φυσικά αιθέρια έλαια), λιμονένιο, λιναλοόλη, σιτρονελλόλη. Άλλα συστατικά: νερό, ισοπροπανόλη, κιτρικό οξύ. Περιέχει λάιμ και λιναλοόλη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Το 99% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης.
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Δοσολογία: Τοποθετήστε ένα καπάκι δόσης (περίπου 30 ml) στη θήκη του μαλακτικού. Λάβετε υπόψη τις οδηγίες φροντίδας του κατασκευαστή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.

 Εφαρμογή: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο πλυντήριο όσο και στο πλύσιμο στο χέρι. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα απορρυπαντικά AlmaWin, εκτός από το Sport & Outdoor. Δεν είναι κατάλληλο για λειτουργικά υφάσματα. 

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΙΡΠΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 2321056660, 59509333, ΒΙΠΕ ΣΕΡΡΩΝ
Συγκατάθεση για cookie