Ενεργό κιτρικό μαγνήσιο, 400mg, 180cap, Mattison
search
  • Ενεργό κιτρικό μαγνήσιο, 400mg, 180cap, Mattison

Ενεργό κιτρικό μαγνήσιο, 400mg, 180cap, Mattison

12221
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά ενεργού κιτρικού μαγνήσιου, σε ασυναγώνιστη τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Πάρτε μία κάψουλα, για 1-3 μέρες, κατά προτίμηση με άδειο στομάχι. Διατειρήστε το σε δροσερό και ξηρό μέρος.

27,00 €
με ΦΠΑ

Κιτρικό μαγνήσιο, Κουλλουλόζη, εκχύλισμα πυριτίου μπαμπού, στεατικό μαγνήσιο.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie