greek-product bio-product
search

Φρουτοποτό Boost Αρώνια Τζίντζερ & Μέλι Roni the Great 250ml

15923
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Tο Boost είναι ένα φυσικό φρουτοποτό από χυμό αρώνια, μήλο, τζίντζερ, εκχύλισμα λουίζας με κανέλας και ελληνικό μέλι. Είναι απολύτως ασφαλές για κατανάλωση από παιδιά ή έγκυες ή ευάλωτες ομάδες.

2,40 €
με ΦΠΑ

Δίνει φυσική ενέργεια, boost-άρει τον οργανισμό με τη βοήθεια μόνο των συστατικών του, χωρίς την προσθήκη βιταμινών, συντηρητικών ή άλλων ενισχυτικών γεύσης. Είναι βιολογικό, χωρίς ζάχαρη, χωρίς χρωστικές, χωρίς πρόσθετα. Δεν πρέπει να συγχέεται με άλλα προϊόντα που αναφέρονται ως ενεργειακά ποτά, επειδή δεν περιέχει καφεΐνη, ταυρίνη ή άλλα διεγερτικά.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Bio
Ναι

Βιολογικός φυσικός χυμός αρώνιας 15%, φυσικός χυμός μήλο 10%, φυσικός χυμός τζίντζερ 1%, μέλι 4%, εκχύλισμα βοτάνων 70% (λουίζα, κανέλα).

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie