• -10%
bio-product
search

Τονωτική Λοσιόν Προσώπου με 79% έκκριμα σαλιγκαριού 200ml / Lotion Tonic Bio, Bioearth Loom

13895
Αναμένεται σύντομα

Τονωτική Λοσιόν Προσώπου με 79% έκκριμα σαλιγκαριού. Τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα μετά τον καθαρισμό. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τους πιο ευαίσθητους, αφήνει το δέρμα καθαρό, φρέσκο και αναζωογονημένο. Χωρίς άρωμα.

14,76 €
16,40 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 0 τεμάχια.

Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο


Το έκκριμα σαλιγκαριού, λόγω του ισχυρού συνδυασμού ελαστίνης, πρωτεϊνών, αντιμικροβιακών ενώσεων, πεπτιδίων χαλκού, υαλουρονικού οξέος και γλυκολικού οξέος που διαθέτει, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για την επιδερμίδα, καθώς οι πλούσιες ενυδατικές και αναπλαστικές του ιδιότητες αναζωογονούν και οξυγονώνουν τα κύτταρα, επαναφέροντας τη λάμψη, την ελαστικότητα και τη φωτεινότητα στο δέρμα .Έκκριμα σαλιγκαριού BIO (υψηλή περιεκτικότητας 79%)
Χαμηλό ποσοστό γαλακτικού και γλυκολικού οξέος (<0,1%, ρυθμισμένο pH)

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
  • Aqua (Water)
    Snail secretion filtrate [1]
    Propanediol
    Polyglyceryl-4 Caprylate
    Sodium Lauroyl Glutamate
    Glycolic Acid
    Lactic Acid
    Diglycerin
    Decyl Glucoside
    caprylyl glycol
    Tocopheryl Acetate
    Phenethyl Alcohol
    from organic agriculture

Απλώστε με τη βοήθεια ενός επιθέματος σε καθαρό δέρμα προσώπου και ντεκολτέ, αποφεύγοντας την περιοχή του περιγράμματος των ματιών.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie