heat bio-product
search

Βιολογικό Χούμους με Αβοκάντο 170g Florentin

15747
Αναμένεται σύντομα

Αν θέλετε μια γευστική ανανέωση σε ένα κλασικό χούμους, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τη νέα βελτιωμένη σύνθεση της Florentin για χούμους με αβοκάντο! Με τη νέα αυτή συνταγή βελτιώθηκε με το αβοκάντο με τη βοήθεια του χυμού λάιμ, ώστε να έχει μια ακόμα πιο φρέσκια γεύση.

4,90 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 0 τεμάχια.

Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο


Το χούμους Florentin, παρασκευάζεται με τα καλύτερα πιστοποιημένα βιολογικά υλικά. Το χούμους είναι μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης και βιταμινών και είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που ακολουθούν μια vegan ή χορτοφαγική διατροφή.

Η παρασκευή γίνεται από ρεβίθια, ταχίνι, σκόρδο και χυμό λεμονιού. Στη Μέση Ανατολή, το χούμους γαρνίρεται παραδοσιακά με ελαιόλαδο, ρεβίθια, πάπρικα και μαϊντανό.

Περιέχει πρωτεΐνες που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη των μυών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, περιέχει επίσης βιταμίνες Β, φολικό οξύ, σίδηρο, κάλιο και θειαμίνη, τα οποία είναι σημαντικά για τη βέλτιστη υγεία.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Ρεβύθια μαγειρεμένα* (νερό, ρεβίθια*) (64 %), αβοκάντο* (20 %), πάστα σουσαμιού* (ταχίνι*) (10 %), μαϊντανός*, χυμός λάιμ*, θαλασσινό αλάτι, σκόρδο*, ρυθμιστής οξύτητας (γαλακτικό οξύ**).*Οργανική ποιότητα. **Φτιαγμένο από ζαχαροκάλαμο.

Διατροφικές αξίες ανά 100g:Ενέργεια 640 kJ / 150 kcal Λίπος 8,8γρ  Εκ των οποίων κορεσμένα 1,5γρ Υδατάνθρακες 8,7γρ Εκ των οποίων είναι τα σάκχαρα 1,3γρ Ίνες 5,5γρ Πρωτεΐνη 6,9γρ Αλας 1,0γρ

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie