search

Diet Shake 30gr Vanilla BioTech USA

15492
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Επιτύχετε πραγματική αλλαγή χωρίς να περιπλέκετε υπερβολικά τη διατροφή σας! Το Diet Shake γεννήθηκε για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαμόρφωση του σώματος, υποστηρίζοντας την προσπάθεια σας σε μία δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Πλούσιo σε διαιτητικές ίνες, αυτό το ρόφημα είναι φτιαγμένο με πρωτεΐνη ορού γάλακτος , γλυκομαννάνη, L-καρνιτίνη, χρώμιο, και super foods. Με γεύση βανίλια.

2,00 €
με ΦΠΑ

Δεν έχει σημασία αν ο στόχος σας είναι η απώλεια βάρους, η αύξηση του βάρους ή η συνολική αλλαγή του τρόπου ζωής, η βάση όλων είναι μια καλά προγραμματισμένη, ισορροπημένη διατροφή. Αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε τις νόστιμες γεύσεις και να είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας.

Το Diet Shake ταιριάζει απόλυτα σε μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων, γιατί περιέχει 110 kcal ανά μερίδα (εξαρτάται από τη γεύση). Χάρη σε αυτό, είναι μια εξαιρετική επιλογή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για να συμπληρώσετε το γεύμα σας, εάν πεινάτε και θέλετε μια γρήγορη και νόστιμη λύση. Ρίξτε το σε σέικερ, προσθέστε 300 ml νερό, ανακινήστε καλά και πιείτε!

Λόγοι για να επιλέξετε το Diet Shake

Με 6 είδη διαιτητικών πηγών φυτικών ινών
Με 6 είδη διαιτητικών πηγών φυτικών ινών
Με χρώμιο*
Με χρώμιο*
Χαμηλό σε λιπαρά
Χαμηλό σε λιπαρά
Με υπερτροφές
Με υπερτροφές
Χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη
Χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη
Χωρίς φοινικέλαιο
Χωρίς φοινικέλαιο
Μέγιστη 110 θερμίδες***
Μέγιστη 110 θερμίδες***
Origin
Foreign
Doping Free Guarantee
Ναι

Βανίλια

Στιγμιαίο συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος 69% [ συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος , γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες (σόγια) ], ινουλίνη, αλεύρι από νιφάδες βρώμης (περιέχει γλουτένη ), γλυκομαννάνη 3,5% (από Amorphophallus konjac tuber) (περιέχει παχύρρευστο διοξείδιο του θείου (γκουλόζη), αρωματικές ύλες, L-καρνιτίνη L-τρυγική 1%, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες ( σόγια ), ίνες εσπεριδοειδών, σκόνη λιναρόσπορου, σκόνη φλοιού Psyllium (από σπόρους Plantago ovata ), σκόνη μούρων acai 0,6%, σκόνη goji berry 0,6%, σκόνη βρομελίνης 0,53 %, άλατα ασβεστίου ορθοφωσφορικού οξέος, εκχύλισμα κόκκων πράσινου καφέ ( Coffea robusta ), αλάτι, γλυκαντικό (σουκραλόζη), αντισυσσωματικό παράγοντα (διοξείδιο του πυριτίου), χρώμα (ταρτραζίνη) 2 , χλωριούχο χρώμιο (III).
2 Ταρτραζίνη: μπορεί να έχει δυσμενή επίδραση στη δραστηριότητα και την προσοχή στα παιδιά.
Παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που παρασκευάζει γάλα, αυγό, γλουτένη, σόγια, φιστίκια, καρκινοειδή, ψάρια, μαλάκια, διοξείδιο του θείου και τροφές που περιέχουν ξηρούς καρπούς.

Πρόσθεστε μία μεζούρα σε 300ml νερό, ανακινήστε καλά σε ένα σέικερ και καταναλώστε

Ιδανικά συμβουλευτείτε τον αθλητικό διαιτολόγο-διατροφολόγο σας για εξατομικευμένο πρωτόκολλο πρόσληψης σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες (είδος και συχνότητα προπονητικών μονάδων, στόχος, κλπ.)

Vanilla

Average Nutrition Facts
Serving size: 30 g / Servings per container: 1 / Daily amount: 1 serving

 

100 g

RI**(100 g)

30 g

Energy

1539 kJ/366 kcal

18%

462 kJ/110 kcal

Fat

7,6 g

11%

2.3 g

-of which saturates

4.6 g

23%

1.4 g

Carbohydrate

13 g

5%

4.0 g

-of which sugars

6.9 g

8%

2.1 g

Protein

53 g

106%

16 g

Fibre

17 g

***

5.0 g

Salt

1.4 g

23%

0.41 g

**Πρόσληψη αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ/2000 kcal). ***Δεν έχει δημιουργηθεί RI.

Minerals

100 g

NRV1 (100 g)

30 g

Chromium

60 µg

150%

18 µg

Calcium

397 mg

50%

119 mg

1 Θρεπτική τιμή αναφοράς για ενήλικες.
Χαμηλά λιπαρά: <1,5 g λιπαρά/100 ml έτοιμο προς κατανάλωση προϊόν.

Other active ingredients

in 30 g

Glucomannan

1050 mg

Inulin

2700 mg

L-carnitine L-tartrate

- of which L-carnitine

320 mg

220 mg

Green coffee (Coffea robusta) bean extract

- of which chlorogenic acid

- of which caffeine

105 mg

53 mg

5 mg

Bromelain powder

160 mg

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie