bio-product
search

Mont Blanc Βιολογική Μουστάρδα 190g

16197
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μουστάρδα από εξαιρετικής ποιότητας σινάπι, ξύδι κρασιού και μπαχαρικά που δημιουργούν μια ιδιαίτερη βελούδινη υφή. Παράγεται με παραδοσιακό τρόπο σε ένα από τα λίγα εναπομείναντα εργοστάσια μουστάρδας στο Groningen. Η μουστάρδα χρησιμοποιείται ευρέως ως συμπλήρωμα και ενισχυτικό της γεύσης στο κρέας, ειδικότερα στα λουκάνικα και σε σαλάτες. Επίσης στο σουβλάκι, σε σάντουϊτς, τοστ και χοτ-ντογκ. Χρησιμοποιείται ιδανικά στην παρασκευή του μίγματος των μπιφτεκιών, κατά τη διάρκεια ψησίματος πατατών στο φούρνο και ως μαρινάδα κρεάτος όλων των ειδών.

5,50 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 3 τεμάχια.

Οι διαιτολόγοι επιμένουν ότι είναι το ιδανικό υποκατάστατο για κέτσαπ και μαγιονέζα, όταν θέλετε να χάσετε βάρος, ενώ η χρήση της ως μπαχαρικό, τουλάχιστον με τη μορφή σκόνης, αναφέρεται σε ινδικά και Σουμεριακά κείμενα ήδη από το 3.000 π.Χ. Ο Ιπποκράτης από την άλλη, χρησιμοποιούσε τους σπόρους της ως φάρμακο και έφτιαχνε έμπλαστρα από μουστάρδα για να θεραπεύσει το κρύωμα.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Νερό, σπόρος μουστάρδας*, ξύδι*, θαλασσινό αλάτι, κουρκουμάς*. * = Βιολογικό

Ενέργεια 95 kcal (396 kJ)
Λιπαρά 5,2 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0,3 γρ
Λιπαρά μονοακόρεστα 3,7 γρ
Λιπαρά πολυακόρεστα 1,2 γρ
Υδατάνθρακες 1,9 γρ
Σάκχαρα 1,3 γρ
Φυτικές ίνες 5 γραμμάρια
Πρωτείνες 5,9 γρ
Αλάτι 3,5 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie