• Νέο
bio-product
search

Rapunzel Stick Σοκολάτα - Σμέουρο Γιαούρτι 22g

16498
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Stick από τη Rapunzel με υπέροχη φρουτώδη κρέμα σμέουρου και γιαουρτιού και επικάλυψη λαχταριστής σοκολάτας γάλακτος.

1,20 €
με ΦΠΑ

Η αντιοξειδωτική δράση των σμέουρων βοηθά στην πρόληψη πολλών νοσημάτων. Τα σμέουρα περιέχουν βιταμίνη C και βιταμίνη Ε, σελήνιο, β-καροτένιο, λουτεΐνη, λυκοπένιο και ζεαξανθίνη. Επίσης περιέχουν φλαβονοειδή τα οποία έχουν αντιοξειδωτική δράση.

Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν το σώμα να καταπολεμά τις τοξικές ενώσεις που ονομάζονται ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες παράγονται και από το μεταβολισμό, αλλά μπορεί να οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες όπως οι τροφές και η μόλυνση. Οι ανθυγιεινές τροφές περιλαμβάνουν τις επεξεργασμένες τροφές και αυτές που είναι πλούσιες σε λιπαρά οξέα και σάκχαρα.

Αν οι ελεύθερες ρίζες παραμείνουν στο σώμα, μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στα κύτταρα και να οδηγήσουν σε πολλά προβλήματα υγείας. Τα σμέουρα είναι καλή πηγή φυτικών ινών.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Ζάχαρη* (ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*), Βούτυρο κακάο*, Πλήρες γάλα σε σκόνη*(14%), Φοινικέλαιο*, Άπαχο γιαούρτι σε σκόνη* (5%), Κακαόμαζα*, Σμέουρα αποξηραμένα* (2%), Λεμόνι σε σκόνη*, Γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας*, Βανίλια Bourbon*. [Στερεά κακάο 37% τουλάχιστον]. Όπου * βιολογικό προϊόν. Καθ. Βάρος: 22g

Περιέχει γάλα και σόγια.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από φουντούκια και αμύγδαλα.

Διατροφικά στοιχεία: ΑΝΑ 100g
Ενέργεια 2420 kJ / 581 kcal
Λιπαρά 40,03 g
Εκ των οποίων κορεσμένα  26,76 g
Υδατάνθρακες 48,6 g
Εκ των οποίων σάκχαρα 48,1 g
Πρωτεΐνες 6,09 g
Φυτικές ίνες 1,1 g
Αλάτι <0,200 g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie