bio-product
search

Αφρόλουτρο Energy 200ml Weleda

14699
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τονωτικό Αφροντούς Επιβεβαιωμένο άρωμα που προσφέρει τόνωση. Νιώστε ενέργεια και τόνωση με 100% φυσικό άρωμα πιπερόριζας, κιτρονέλλας και κεδρόξυλου. Βιοδιασπώμενη σύνθεση.

7,30 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 2 τεμάχια.

Αισθανθείτε τη χαρά και ξεκινήστε την ημέρα σας με το τονωτικό, 100% φυσικό άρωμα από πιπερόριζα, κιτρονέλλα και κεδρόξυλο. Κλείστε τα μάτια και εισπνεύστε βαθιά, ενώ η βιοδιασπώμενη σύνθεση με 100% φυσικής προέλευσης συστατικά διατηρεί τη φυσική υγρασία του δέρματος σας. Καθαρίζει απαλά με ήπια, φυτικά καθαριστικά συστατικά. Είναι ιδανικό για να νιώσετε φυσική ευεξία και ζωντάνια. Νιώστε τόνωση με το 100% φυσικό άρωμα, που σας προσφέρει αίσθηση χαράς. Η φιλικότητα προς το δέρμα είναι δερματολογικά πιστοποιημένη.

Μοναδικό άρωμα με 100% φυσικά αιθέρια έλαια

Προσφέρετε στο σώμα σας την ενέργεια που χρειάζεται για να νιώσει ζωντάνια και αναζωογόνηση

Το ζωντανό, πικάντικό άρωμα της πιπερόριζας, σε συνδυασμό με την δροσερή κιτρονέλλα και το ζεστό, ξυλώδες κεδρόξυλο, είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Μία μοναδική σύνθεση που εμπνέει τις αισθήσεις και προσφέρει ζωντάνια και ενέργεια.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Νερό, Οινόπνευμα, Γλουταμινικό Δινάτριο, Γλυκερίνη, Γλυκερίνη, Άρωμα*, Ξανθάνη, Γλουταμινικό Κοκοϋλικό νάτριο, Γαλακτικό Οξύ, Κιτρικό Οξύ, Τοκοφερόλη, Λεκιθίνη, Ελαϊκό Γλυκερυλεστέρα, Υδρογονωμένο Λιπαρό Οξύ Γλυκερίδιο, Βιταμίνη C*, Line Palmitate Κιτρονελλόλη*, Γερανιόλη*, Κιτράλη*. * από φυσικά αιθέρια έλαια

Εφαρμόστε σε υγρό δέρμα, κάντε μασάζ και απολαύστε. Έπειτα αφαιρέστε με νερό. Το απαλό αφροντούς καθαρίζει απαλά.

Συμβουλή:

Για εντατική περιποίηση, χρησιμοποιήστε μετά το ντους ένα από τα Γαλακτώματα ή τα Έλαια Σώματος της Weleda.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie