bio-product
search

After Sun - Κρέμα Σώματος για μετά την έκθεση στον ήλιο 150ml Bio, Vegan, Biarritz

14121
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το After-Sun Fluid της Biarritz καταπραΰνει το δέρμα και παρέχει την υγρασία που χρειάζεται μετά την έκθεση στον ήλιο: το μυρμήγκιασμα και το αίσθημα καύσου εξαφανίζονται, το δέρμα ανακουφίζεται και μαλακώνει.

18,90 €
με ΦΠΑ

Είναι σημαντικό να φροντίζετε το δέρμα σας μετά την έκθεση στον ήλιο. Πράγματι, η καταστροφική επίδραση των ελεύθερων ριζών στο δέρμα που δημιουργείται από την έκθεση στην UVA συνεχίζεται ακόμα και όταν δεν είμαστε πλέον εκτεθειμένοι στον ήλιο.

Η βιολογική* Λοσιόν μετά τον ήλιο είναι ειδικά διαμορφωμένη με Alga-Gorria, πατενταρισμένο εκχύλισμα κόκκινων φυκιών με ισχυρή αντιοξειδωτική δύναμη. Με αυτόν τον τρόπο, η φόρμουλα του After-Sun θρέφει και καταπραΰνει το δέρμα αλλά και προστατεύει από τις αρνητικές επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο όπως η πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Η λοσιόν για μετά τον ήλιο για πρόσωπο και σώμα:

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 1 έτος
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Parfum, Gelidium Sesquipedale Extract, Laminaria Ochroleuca Extract, Aloe Barbadennole S,Aloe Barbadennole, Billy, Προπανοδιόλη, πουλλουλάνη, βενζοϊκό νάτριο, κόμμι ξανθάνης, κιτρικό οξύ, καπρικό πολυγλυκερυλ-4, ελαϊκό οξύ, σορβικό κάλιο, φυτικό νάτριο, παλμιτικό οξύ, τοκοφερόλη, κόμμι βιοσακχαρίτη-1, ελαιόλαδο σπόρου Helianthus Annuus, Στερεοέλαιο, πυρίτιο, Καπρυλικό γλυκερύλιο, ανισικό νάτριο, λινολενικό οξύ

99,5% συνολικά συστατικά φυσικής προέλευσης

60,1% των συστατικών από βιολογική γεωργία.

*COSMOS ORGANIC πιστοποιημένο από την ECOCERT Greenlife σύμφωνα με το πρότυπο COSMOS

Εφαρμόστε το After-Sun Fluid της Biarritz, σε πρόσωπο και σώμα μετά την έκθεση στον ήλιο .Για ακόμα καλύτερη ανανέωση, διατηρήστε στο ψυγείο.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie