• -10%
search

Cream Cleanser/ Κρεμώδες Καθαριστικό Προσώπου 118ml Mad Hippie

15043
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Κρεμώδες καθαριστικό προσώπου, απομακρύνει τους ρύπους ενώ ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα.

15,21 €
16,90 €
με ΦΠΑ

Κρεμώδες καθαριστικό ήπιας οξύτητας που είναι ιδανικό για την διατήρηση του pH καθώς υποστηρίζει την φυσική ισορροπία των ελαίων που προστατεύουν την επιδερμίδα, αντίθετα με τα αλκαλικά καθαριστικά που απογυμνώνουν την επιδερμίδα από τον όξινο μανδύα ελαίων που την προστατεύουν.

Ένα απαλό και εξισορροπητικό κρεμώδες καθαριστικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και απομακρύνει τους ρύπους ενώ ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα.

Τα αντιοξειδωτικά και ενυδατικά έλαια που περιέχει αφήνουν την επιδερμίδα απαλή, λεία και καθαρή.

Βασικά Συστατικά:Οργανικό Έλαιο Jojoba: Ένας φυσικό ενυδατικό έλαιο που μοιάζει με το φυσικό σμήγμα της επιδερμίδας κι έτσι απορροφάται πολύ εύκολα. Φροντίζει την επιδερμίδα δημιουργώντας μία προστατευτική ασπίδα.Εκχύλισμα Ορχιδέας: Πλούσιο σε μέταλλα και ενυδατικά στοιχεία, το εκχύλισμα ορχιδέας θεωρείται ότι αποτελεί παράγοντα που καθυστερεί τον μαρασμό του φυτού επιτρέποντας στην ορχιδέα να ανθίζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι άλλα λουλούδια.Οργανικό Έλαιο Μακαντάμια: Έχει μεγάλη περιεκτικότητα παλμιτολεϊκού οξέως, ένα πολύτιμο συστατικό του σμήγματος, το φυσικό έλαιο της επιδερμίδας! Απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα χαρίζοντας άμεση ενυδάτωση.Υαλουρονικό Νάτριο: Το άλας του υαλουρονικού οξέως έχει αποδειχθεί ότι έχει καλύτερες διεισδυτικές δυνατότητες από ότι το υαλουρονικό οξύ σκέτο. Ενυδατώνει την επιδερμίδα και βοηθάει στη μείωση των ρυτίδων.Εκχύλισμα Άλγης: Πλούσιο σε μέταλλα και αντιοξειδωτικά, το εκχύλισμα άλγης θρέφει και ενυδατώνει την ώριμη επιδερμίδα.Σησαμέλαιο: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά όπως βιταμίνη E & A, βοηθάει στην τόνωση της επιδερμίδας και μειώνει τις ρυτίδες.Πράσινο Τσάι: Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.Sodium PCA: Προερχόμενο από τα αμινοξέα, το sodium PCA είναι ένα φυσικό συστατικό που έχει την ιδιότητα να απορροφά μεγάλες ποσότητες νερού! Ενυδατώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα καθώς απορροφά και δεσμεύει την υγρασία στην επιδερμίδα.Βούτυρο Καριτέ: Χρησιμοποιείται ανά τους αιώνες για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες. Το βούτυρο καριτέ είναι πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά όπως είναι η βιταμίνες A & E, πολύτιμα λιπαρά οξέα και κινναμικό οξύ.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Deionized Water, Sesame Oil (Sesamum Indicum), Caprylic/capric Triglycerides, Shea Butter (Butyrospermum Parkii), Cetearyl Glucoside, Carrageenan Gum, Vegetable Glycerin, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glycol, Sodium PCA, Green Tea (Camellia Sinensis Leaf), Jojoba (Simmondsia Chinensis), Squalene, Organic Macadamia Oil (Macadamia Ternifolia Seed Oil), Organic Jojoba Oil (Simmondsia Chinesis), Yeast Extract, Glucosamine HCL, Vitamin E (Tocopheryl), Sodium Hyaluronate, Algae Extract, Orchid Extract (Orchis Mascula), Titanium Dioxide

Εφαρμόστε κάνοντας απαλό μασάζ σε υγρή επιδερμίδα για 20 δευτερόλεπτα.
Ξεπλύνετε με άφθονο ζεστό νερό.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie