• -12%
bio-product
search

Lavera 2in1 Micellar Make-up Remover – Νερό Micellar Ντεμακιγιάζ 2σε1 100ml

14097
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το 2-φασικό Micellar Demover Make-up 2 σε 1 καθαρίζει απαλά και σε βάθος το δέρμα και τις βλεφαρίδες σας χωρίς να αφήνει ίχνη μακιγιάζ.

10,56 €
12,00 €
με ΦΠΑ

Η φόρμουλα υδατικής φάσης αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς να αφήνει υπολείμματα χάρη στην αποτελεσματική τεχνολογία micellar που διαθέτει.
Η φόρμουλα της λιπαρής φάσης είναι ιδιαίτερα ήπια και ευγενική με το δέρμα σας.
Με βιολογικό χυμό αλόης βέρα και βιολογικό εκχύλισμα αγγουριού, η φόρμουλα είναι αναζωογονητική και ενυδατική.
- Vegan
- Ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα
- Χωρίς σιλικόνες
- Χωρίς ορυκτέλαια
- Χωρίς μικροπλαστικά
- Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο
- Κατασκευασμένο στη Γερμανία

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Water (Aqua), Dodecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol* denat., Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract*, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Hydroxide, Sodium Anisate, Arginine, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Disodium Cocoyl Glutamate, Lactic Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Linalool**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**

* συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες
** φυσικά αιθέρια έλαια

πιστοποίηση Natrue & Vegan

Ανακαινίστε καλά πριν από την χρήση. Απλώστε μία μικρή ποσότητα από το διφασικό νερό Micellar επάνω σε ένα βαμβάκι ή σε ένα πανάκι ντεμακιγιάζ και σύρετε το απαλά επάνω στο βλέφαρο, τις βλεφαρίδες καθώς συνεχίζεται στο υπόλοιπο πρόσωπο, μέχρι να αφαιρεθεί το μακιγιάζ τελείως. Ξεπλένεται το πρόσωπο σας με νερό εάν το επιθυμείτε.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie