• -12%
bio-product
search

Lavera Hydro Refresh Micellar Water 400ml

15136
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το 2-φασικό Micellar Demover Make-up 2 σε 1 καθαρίζει απαλά και σε βάθος το δέρμα και τις βλεφαρίδες σας χωρίς να αφήνει ίχνη μακιγιάζ. Η φόρμουλα υδατικής φάσης αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς να αφήνει υπολείμματα χάρη στην αποτελεσματική τεχνολογία micellar που διαθέτει.

10,74 €
12,20 €
με ΦΠΑ


Η φόρμουλα της λιπαρής φάσης είναι ιδιαίτερα ήπια και ευγενική με το δέρμα σας.
Με βιολογικό χυμό αλόης βέρα και βιολογικό εκχύλισμα αγγουριού, η φόρμουλα είναι αναζωογονητική και ενυδατική.
- Vegan
- Ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα
- Χωρίς σιλικόνες
- Χωρίς ορυκτέλαια
- Χωρίς μικροπλαστικά
- Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο
- Κατασκευασμένο στη Γερμανία

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Water (Aqua), Glycerin, Alcohol* denat., Pentylene Glycol, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Fucus Serratus Extract*, Sodium Hyaluronate, Coco-Glucoside, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin*, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Maltodextrin, Xylitol, Biosaccharide Gum-1, Fragrance (Parfum)**, Benzyl Salicylate**, Linalool**, Limonene**

* Συστατικά από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία
**φυσικά αιθέρια έλαια

Εφαρμόστε σε ένα βαμβάκι και σκουπίστε απαλά το πρόσωπό σας, τα μάτια και τα χείλη σας το πρωί και το βράδυ. Δεν χρειάζεται να ξεπλυθεί. Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς περιποίησης HYDRO REFRESH.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie