• -10%
bio-product
search

Κρέμα Ματιών / Eye Contour Cream 15ml The Beauty Seed 2.0 Bioearth

13939
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Κρέμα ματιών για φρέσκια όψη στην επιδερμίδα σας! Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος . Ιδανική για καθημερινή χρήση, χωρίς άρωμα.

13,05 €
14,50 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 0 τεμάχια.

Αυτή η αναζωογονητική κρέμα ματιών είναι εμπλουτισμένη με χυμό αλόης φυσικής ζύμωσης που χαρίζει στην ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια την θρέψη που χρειάζεται. Περιέχει έλαιο αργκάν και εκχύλισμα χαμομηλιού που καταπραΰνουν την επιδερμίδα και αναζωογονούν την εμφάνισή της.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Aqua (Water), sodium stearoyl lactylate, Glyceryl Stearate SE, Caprylic/capric Triglyceride, Glycerin, saccharomyces ferment lysate filtrate, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Sodium Hyaluronate, Chamomille Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract*, coconut/palm kernel alkanes, Allantoin, Sorbitan Stearate, Cetearyl Alcohol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid

*from controlled organic agriculture

Εφαρμόστε ταμποναριστά στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, έως ότου απορροφηθεί εντελώς.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie