• -10%
bio-product
search

Βιολογική Θρεπτική Μαλακτική Κρέμα Μαλλιών / Nourishing Conditioner 150ml Bioearth Hair 2.0

13966
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η θρεπτική μαλακτική κρέμα μαλλιών της BioEarth φροντίζει τα ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά καθώς και τα μαλλιά που είναι επιρρεπή στην εμφάνιση ψαλίδας. Ενυδατώνει σε βάθος και είναι εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα βρώμης, έλαια αργκάν και φύτρων σιταριού καθώς και αιθέρια έλαια λεμονιού και ευκαλύπτου.

10,71 €
11,90 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 0 τεμάχια.

Συνειδητή ομορφιά και ευεξία για τα μαλλιά σας: απόλυτη απόδοση με τις φόρμουλες ECO ORGANIC. 100% πιστοποιημένα προϊόντα VEGAN και ECO ORGANIC, εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια και άλλες λειτουργικές ουσίες φυτικής και βιολογικής καλλιέργειας, καθιστώντας δυνατή την περιποίηση των μαλλιών σας τόσο φυσικά όσο και επαγγελματικά ταυτόχρονα.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Dicaprylyl Carbonate, Hydrolyzed Wheat Protein, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Glycerin, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Avena Sativa (Oat) Bran Extract*, Triticum Vulgare (Wheat) Seed Extract*, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Limonene, Lactic Acid, Glyceryl Undecylenate, Benzyl Alcohol, Glyceryl Caprylate

  • Εφαρμόστε κάνοντας μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά επιμένοντας στις άκρες των μαλλιών.
  • Αφήστε για 1-2 λεπτά και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie