bio-product
search

Σαμπουάν Καλέντουλας (κανονικά μαλλιά) 250ml Bee Honest Cosmetics

15686
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το σαμπουάν καλέντουλας συνδυάζει ήπιο καθαρισμό και φυσικά ενεργά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων πρωτεϊνών σίτου που επανορθώνουν τα μαλλιά.

10,80 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 4 τεμάχια.

Περιέχει οργανικό εκχύλισμα καλέντουλας που καταπραΰνει και εξισορροπεί το τριχωτό της κεφαλής. Το σαμπουάν έχει ένα διακριτικό άρωμα λουλουδιών.

Τύπος μαλλιών: κατάλληλο για κανονικά μαλλιά και ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής (από 3 ετών).

Τα Bee honest καλλυντικά εμπνεύστηκαν από τη μέλισσα και χρησιμοποιούν με ευγνωμοσύνη ειδικά συστατικά φροντίδας όπως το μέλι, το κερί μέλισσας, την πρόπολη και το Gelee royale.

Προσαρμοσμένα στις ανάγκες διαφορετικών τύπων δέρματος. Η Bee honest cosmetics πιστεύει ότι η εξωτερική ομορφιά, η υγιεινή διατροφή και η γενική ευεξία παρέχουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Νερό, κοκογλυκοσίδιο, κοκοθειικό νάτριο, χλωριούχο νάτριο, ελαϊκό γλυκερύλιο, γλυκερίνη, κιτρικό οξύ, σορβικό κάλιο, σαλικυλικό οξύ, άρωμα**, θειικό νάτριο, υδρολυμένη πρωτεΐνη σίτου, υδροξείδιο του νατρίου, εκχύλισμα καραμέλας, ασβέστη * , βενζοϊκό νάτριο, υδρογονωμένα κιτρικά γλυκερίδια φοίνικα, τοκοφερόλη, λιναλοόλη.

*Βιολογικής προέλευσης.
** Φυσικής προέλευσης.
Συντηρείται με: σορβικό κάλιο, σαλικυλικό οξύ, βενζοϊκό νάτριο.

 Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε απαλό μασάζ και ξεβγάλτε (αποφύγετε την επαφή με τα μάτια). Χρησιμοποιήστε το μαλακτικό καλέντουλας για επιπλέον φροντίδα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie