search

Σαμπουάν με Μύρτιλο / Για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 400ml Faith in Nature

15885
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Σαμπουάν για ενυδάτωση της Faith in Nature, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Δεν περιέχει θειικά άλατα και είναι φιλικό προς το ευαίσθητο τριχωτό, ενώ δημιουργεί από λίγο έως καθόλου αφρό. Χάρη στη σύνθεσή του αυτή, δεν απομακρύνει τα φυσικά έλαια και συμβάλλει στη διατήρηση της υγρασίας σε φυσιολογικά επίπεδα.

10,50 €
με ΦΠΑ

Το σαμπουάν με μύρτιλο της Faith in Nature είναι ένα ενυδατικό σαμπουάν κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Περιέχει εκχύλισμα από μύρτιλα που είναι πολύ πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και τα κάνει απαλά, λαμπερά ενώ τους αφήνει και ένα υπέροχο άρωμα.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών

* Είναι φτιαγμένο από φυσικά συστατικά σε ποσοστό 99%

* Περιέχει 100% φυσικά αρώματα από αιθέρια έλαια

* Δεν περιέχει parabens, σιλικόνες SLS και SLES

Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Aqua (νερό), θειικό αμμώνιο Laureth*, Maris Sal (θαλασσινό αλάτι), κοκαμιδοπροπυλική βεταΐνη*, πολυσορβικό 20*, εκχύλισμα φρούτων Vaccinium Angustifolium (Blueberry)*, Γλυκερίνη*, Άρωμα (άρωμα)*, Ανθοκυανίνη*, ανθοκυανίνη*, Σορβικό, κιτρικό οξύ* *Φυτική προέλευση

Απλώστε το σαμπουάν σε υγρά μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ. Λουστείτε και ξεβγάλτε καλά με νερό μέχρι να καθαρίσουν τελείως τα μαλλιά. Επαναλάβετε αν χρειάζεται.

 

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε αμέσως με καθαρό νερό. Σταματήστε τη χρήση σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιος ερεθισμός. Κρατήστε το μακριά από παιδιά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie