search

Urtekram Βιολογικό Αφρόλουτρο Με Τριαντάφυλλο 500ml

16195
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το αφρόλουτρο της Urtekram με τριαντάφυλλο καθαρίζει την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει. Απολαύστε το ντελικάτο άρωμα του από ροζ γεράνι και τριαντάφυλλο, ενώ η σύσταση του με αλόη βέρα παρέχει πλούσια ενυδάτωση. Το αφρόλουτρο με τριαντάφυλλο αφήνει την επιδερμίδα απαλή και καθαρή, έτοιμη να δεχθεί την απαραίτητα ενυδάτωση από τη λοσιόν σώματος.

12,20 €
με ΦΠΑ

Η URTEKRAM είναι ένα κορυφαίο brand βιολογικών καλλυντικών στην Ευρώπη, καθιστώντας τα καλύτερα φυσικά προϊόντα ομορφιάς διαθέσιμα και προσβάσιμα σε όλους. Από την περιποίηση της επιδερμίδας έως την περιποίηση των μαλλιών, η ορμή για εξέλιξη και πρωτοπορία που τους διακατέχει, τους οδηγεί στην συνεχόμενη καθημερινή έρευνα και την καινοτομία. Από το 1972, εδώ και 51 χρόνια, έχουν δεσμευτεί να είναι δίπλα στις ανάγκες των ανθρώπων και να μην αγνοούν την επιτακτική ανάγκη να σταθούν πλάι στο περιβάλλον, ώστε να συνεχίσει να μας φιλοξενεί και να ευημερούμε όλοι μαζί, στον πλανήτη μας. Στηρίζουν έμπρακτα την ηθική περιποίηση της επιδερμίδας, μέσα από τις βιολογικές & Vegan πιστοποιημένες συνθέσεις και τα cruelty free προϊόντα τους.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie