bio-product
search

Υγρό Σαπούνι Χεριών Rose 300ml Urtekram

15668
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το πλύσιμο των χεριών σας μπορεί να είναι μια πραγματική απόλαυση. Αυτό το σαπούνι από την Urtekram, κάνει τα χέρια σας καθαρά και απαλά με μεταξένιο αφρό και θρεπτική αλόη βέρα και γλυκερίνη.

5,90 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 0 τεμάχια.

Αφεθείτε στις απαλές φυσαλίδες, με την θρεπτική γλυκερίνη και τα εξαιρετικά φυτικά έλαια, που αφήνουν τα χέρια σας καθαρά και μαλακά.

Το φοινικέλαιο που κάνει το σαπούνι να αφρίζει απαλά, είναι πιο αποτελεσματικό καθώς προέρχεται από βιολογική καλλιέργεια.

Το Greenhousebio επέλεξε για σας την Urtekram μια Δανέζικη εταιρεία καλλυντικών, η οποία παράγει βιολογικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, των μαλλιών και του σώματος.

Είναι πιστοποιημένα βιολογικά από τον Ecocert, υποαλλεργικά και έχουν επίσης εγκριθεί από την Vegan Society.

Επιπλέον , είναι, όλα τα προϊόντα απαλλαγμένα από parabens , συνθετικά υλικά και χρώματα .

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Διεθνής κατάλογος συστατικών (INCI): Aqua, εκχύλισμα φύλλων aloe barbadensis*, κοκοθειικό νάτριο, λαυρυλογλυκοσίδιο, γλυκερίνη**, κοκοϋλογλουταμινικό νάτριο, κοκογλυκοσίδιο, ελαϊκό γλυκερύλιο, πολυγλυκερυλο-4 καπρατικό, εκχύλισμα λουλουδιών rosa damascena*, έλαιο pelargonium graveolens*, άρωμα, τοκοφερόλη, βήτα-σιτοστερόλη, σκουαλένιο, χλωριούχο νάτριο, γαλακτικό οξύ, κιτρονελλόλη, γερανιόλη, λιναλοόλη. (* = συστατικό από τη βιολογική γεωργία, ** = φτιαγμένο με βιολογικά συστατικά).

  • Κάνετε μασάζ σε βρεγμένα χέρια δημιουργώντας πλούσιο αφρό.  
  • Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie