• -10%
bio-product
search

Μολύβι Χειλιών berry Bio,Vegan Benecos

14154
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το βιολογικό λάδι jojoba που δεσμεύει την υγρασία και το βιολογικό βούτυρο καριτέ που φροντίζει το δέρμα εξασφαλίζουν τέλειο περίγραμμα χειλιών. Η φυσική σας επένδυση χειλιών Benecos με έλαιο meadowfoam για μεταξένια αίσθηση δέρματος!

3,51 €
3,90 €
με ΦΠΑ

Το βιολογικό λάδι jojoba που δεσμεύει την υγρασία και το βιολογικό βούτυρο καριτέ που φροντίζει το δέρμα εξασφαλίζουν τέλειο περίγραμμα χειλιών. Επιπλέον, το lip liner επεκτείνει την ανθεκτικότητα του κραγιόν σας επειδή το εμποδίζει να απλώνεται προς τα έξω στις ρυτίδες των χειλιών.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

° από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια / από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία °° φυσική σύνθεση αρώματος / φυσικό άρωμα °°° από βιολογικές πρώτες ύλες / κατασκευασμένα με βιολογικά συστατικάBenecos  Υδρογονωμένο λάδι Jojoba, Caprylic/Capric Triglyceride, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Λάδι σπόρων,, Mangifera Indica (Mango), Maltodextrin, Euphorbia cerifera cera/euphorbia cerifera (Candelilla), Mica, Silmperica Parkii (Shea) ) BUTTER°, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SSEED OIL, COPERNICIA CERIFERA CERA/ COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, ΤΟΚΟΦΕΡΟΛΗ, ΑΣΚΟΡΒΥΛΟΣ ΠΑΛΜΙΤΙΚΟΣ, CI 75470 (CARMINE), CI 75470 (CARMINE), CI 734

Περιγράψτε τα χείλη με το lip liner benecos για να αποτρέψετε να ξεφύγει το χρώμα από τα χείλη. Για να διαρκέσει περισσότερο το κραγιόν, μπορείτε επίσης να βάψετε τα χείλη σας μόνο με το lip liner.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie