• -10%
bio-product
search

Βιολογικό Επιδόρπιο Σόγιας με Σοκολάτα 2x130g The Bridge

15597
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Φτιαγμένο από άριστης ποιότητας βιολογικές πρώτες ύλες, το επιδόρπιο σόγιας με σοκολάτα The Bridge, είναι ο σύμμαχός μας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2,25 €
2,50 €
με ΦΠΑ

Επιλέξτε βιολογικά vegan ροφήματα δημητριακών και καρπών καθώς και επιδόρπια από την Ιταλική εταιρία The Bridge. Δροσιστικά και γεμάτα γεύση και άρωμα μπορούν να καταναλωθούν σκέτα καθώς και σε συνταγές smoothies και γλυκών.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Εκχύλισμα ΣΟΓΙΑΣ* (νερό, αποφλοιωμένη ΣΟΓΙΑ* 6,7%, αλάτι), ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, άμυλο ταπιόκας*, κακάο σκόνη με χαμηλά λιπαρά* 2,2%, σοκολάτα* 1%, ηλιέλαιο*, φυσικό άρωμα κακάο*, πυκνωτικά μέσα: κόμμι χαρουπιών*, κόμμι γκουάρ*

Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Ενέργεια       421 kJ / 100 kcal
Λιπαρά:
3,3g
Kορεσμένα:
0,7g
Υδατάνθρακες:
13g
Σάκχαρα:
9,4g
Πρωτεΐνες:
3,6g
Αλάτι:
0,07g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie