bio-product
search

Ρόφημα Ρυζιού με Αμύγδαλο 1lt. Bio, Vegan, Gluten Free, Rude Health

14222
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Στο ρόφημα αμυγδάλου της Rude Health υπάρχει συνδυασμός αλεσμένων ιταλικών αμυγδάλων (1%) με ρύζι και φρέσκο ​​νερό πηγής από τα βουνά. Το ρύζι γλυκαίνει ελαφρώς το γάλα αμυγδάλου και το κάνει μεταξένια απαλό στην υφή του.

4,45 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 2 τεμάχια.

Στο ρόφημα αμυγδάλου της Rude Health υπάρχει συνδυασμός αλεσμένων ιταλικών αμυγδάλων με ρύζι και φρέσκο ​​νερό πηγής από τα βουνά. Το ρύζι γλυκαίνει ελαφρώς το γάλα αμυγδάλου και το κάνει μεταξένια απαλό στην υφή του. Γι' αυτό δεν χρειάζεται να γίνει πρόσθεση πηκτικών, σιροπιών, γλυκαντικών ή σακχάρων. Καθαρή απόλαυση. Νόστιμο με δημητριακά πρωινού, σαν αφρό στον καφέ και lattes. Επίσης σε παγωμένα smoothies.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Νερό πηγής*, ρύζι*, ιταλικά αμύγδαλα (1%), ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης*, θαλασσινό αλάτι. *= Βιολογικό

Ενέργεια 56 kcal (237 kJ)
Λιπαρά 1,5 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0,3 γρ
Υδατάνθρακες 10,5 γρ
Σάκχαρα 4,7 γρ
Φυτικές ίνες 0,2 γρ
Πρωτείνη  0,2 γρ
Άλας 0,1 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie