bio-product
Βιολογική Παιδική Κρέμα με Ρύζι, Καλαμπόκι & Κεχρί (3corn) 250γρ. Bio, Holle
search
  • Βιολογική Παιδική Κρέμα με Ρύζι, Καλαμπόκι & Κεχρί (3corn) 250γρ. Bio, Holle

Βιολογική Παιδική Κρέμα με Ρύζι, Καλαμπόκι & Κεχρί (3corn) 250γρ. Bio, Holle

894
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Κρέμα στιγμής 3 δημητριακών της Holle με ρύζι, κεχρί & καλαμπόκι, χωρίς γλουτένη (μπορεί να περιέχει ίχνη, δεν προτείνεται για άτομα με κοιλιοκάκη). Κατάλληλη από τον 6ο μήνα ως μέρος μιας μεικτής διατροφής. Δεν περιέχει γάλα, ζάχαρη ή άλλες γλυκαντικές ουσίες. Ιδιαίτερα εύπεπτη. Μαλακώνει την λειτουργία του εντέρου.

5,00 €
με ΦΠΑ

Η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλαπλούς τρόπους ως απλή κρέμα ή με προσθήκη γάλακτος.

Παραγωγή: Τα δημητριακά ολικής αλέσεως που χρησιμοποιούνται στις κρέμες της Holle είναι σε μια εύπεπτη μορφή, η οποία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τα μωρά. Τα θρεπτικά στοιχεία των σπόρων των δημητριακών, ξεκλειδώνονται απαλά μέσω της θερμότητας και της υγρασίας. Χρησιμοποιώντας δημητριακά ολικής αλέσεως σημαίνει ότι διατηρούνται οι περισσότερες θρεπτικές ουσίες με σκοπό την υγιή ανάπτυξη του μωρού σας . Σημαντικές πληροφορίες: Ξεκινήστε τη διατροφή με δημητριακά μετά τον 4-6 μήνα, ανάλογα με την ανάπτυξη και τις ατομικές ανάγκες του μωρού σας. Μην δίνετε σε μωρά κάτω των 4 μηνών, ως υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με ένα δημητριακό κάθε φορά και όχι με συνδυασμό αυτών. Είναι καλό να ξεκινήσουμε με την κρέμα ρυζιού ή την κρέμα απο κεχρί προτού συνεχίσουμε με τις υπόλοιπες κρέμες δημητριακών της Holle.

H Holle διαθέτει 4 Κρέμες δημητριακών χωρίς γλουτένη :

Κρέμα ρυζιού, κρέμα από κεχρί, κρέμα 3 δημητριακών και κρέμα από κεχρί με μήλο & αχλάδι.

Επίσης χωρίς σιτάρι είναι και οι κρέμες από σιμιγδάλι Dinkel και η κρέμα από βρώμη. Η κρέμα από σιμιγδάλι και η κρέμα μούσλι περιέχουν σιτάρι.

Η βιοδυναμική γεωργία είναι μια οικολογική γεωργία που λαμβάνει υπ' όψη της πέραν των φυσικών παραγόντων και αφανείς δυνάμεις στη φύση που παίζουν σημαντικό ρόλο στις λειτουργίες της ζωής, την υγεία και ευρωστία των φυτών και των γεωργικών ζώων. Αναλυτικότερα , μέσα από την ανακύκλωση των οργανικών υλικών και την αποφυγή κάθε είδους επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και αποδυνάμωσης της ζωής των φυτών και των ζώων σταθεροποίηται η οικολογική ισορροπία. Προστατεύεται ποικιλία μικροοργανισμών στο έδαφος ενώ οι εργασίες εναρμονίζονται σύμφωνα με τους κοσμικούς ρυθμούς, δηλαδή οι διάφορες εργασίες, σπορά, φύτεμα, κλάδεμα, συγκομιδή κλπ. να γίνονται τις ευνοϊκές χρονικές στιγμές.Επιπλέον η φυτική παραγωγή συνδυάζεται με την κατάλληλη κτηνοτροφία, τόση που να μπορεί να τραφεί από παραγωγή του κτήματος.Επιλέγονται μόνο φυτά και ζώα που ταιριάζουν στις συνθήκες της περιοχής κι έχουν αυξημένη αντοχή. Το μεγαλύτερο ποσοστό όλων των ζωοτροφών, προέρχονται από το ίδιο το κτήμα. Ζωοτροφές που έρχονται απ' αλλού θα είναι μόνο συμπλήρωμα και θα πρέπει να προέρχονται από βιοδυναμικό αγρόκτημα ή τουλάχιστον από βιολογικό. Στις ζωοτροφές δεν επιτρέπονται χημικά πρόσθετα, αντιβιοτικά κλπ. φάρμακα. - Για θεραπείες χρησιμοποιούνται κυρίως ομοιοπαθητικά φάρμακα και βότανα.

Ο αγρότης εργάζεται ευχάριστα και δημιουργικά σε ένα αρμονικό τοπίο και προσπαθεί να κάνει το κτήμα του έναν όσο το δυνατόν αυτάρκη ζωντανό οργανισμό, από την παραγωγικότητα του οποίου θα μπορεί να προσφέρει υγιή, ζωντανή τροφή και σε άλλους, τροφή που θα βοηθά τους ανθρώπους να γίνονται όχι μόνο πιο υγιείς αλλά ακόμη και πιο συνειδητοί.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Ρύζι αναποφλοίωτο, καλαμπόκι αναποφλοίωτο, κεχρί αναποφλοίωτο βιοδυναμικής καλλιέργειας (Demeter) , βιταμίνη Β1 (απαιτείται από το νόμο)

- Παρακαλούμε να ακολουθήστε τις οδηγίες προετοιμασίας, οι οποίες βρίσκονται στη συσκευασία.
- Παρασκευάζουμε πάντοτε φρέσκια κρέμα. Μην χρησιμοποιείτε τα περισσεύματα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie