- Νέο
Λευκός ταραμάς από εκλεκτά αυγά βακαλάου με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Φτιάχνεται από αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά και είναι χτυπημένη με τον παραδοσιακό τρόπο, στο γουδοχέρι. Προτείνεται και για τις περιόδους νηστείας.
Κάθε προϊόν των εργαστηρίων αλλαντοποιίας Sary το συνοδεύει και μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία που ταξιδεύει από τους Καραμανλήδες της Καππαδοκίας και από μία μικρή οικοτεχνία στο Αγιάσι των Αδάνων μέχρι τους πρόποδες του Φαλακρού στη Προσοτσάνη Δράμας.
Εδώ και 120 χρόνια, η οικογένεια Σαρήμπογια διατηρεί αναλλοίωτη τη συνταγή για αλλαντικά που ξυπνούν μνήμες μιας άλλης εποχής.
Αγνά υλικά, αυθεντικό Kαππαδόκικο μεράκι με ατελείωτες δόσεις παράδοσης.