Φίλτρα αναζήτησης

Ενεργά φίλτρα:
  Κατασκευαστής
  Gluten Free
  Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
  Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
  Vegan
  Lactose Free
  Demeter
  Origin

  Χοιρινό 

  Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα
  • 17,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικού χοιρινού ρολού με δαμάσκηνα & γραβιέρα, σε καταπληκτική τιμή, από τα προϊόντα κρεοπωλείου του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ολόκληρο κομμάτι ελληνικού χοιρινού κρέατος από βιολογική κτηνοτροφία, με ζουμερά βιολογικά δαμάσκηνα & γευστική βιολογική γραβιέρα, ιδανικός συνδυασμός για το πιο νόστιμο & γιορτινό πιάτο !!

  • 14,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Εξαιρετικής ποιότητας βιολογικό χοιρινό κρέας. Τα προϊόντα χοιρινού κρέατος παράγονται από τα πιο τρυφερά σημεία του χοιρινού. Χαρακτηριστικό είναι το έντονο ερυθρό χρώμα στο κρέας που κάνει τη διαφορά στη γεύση και στην υφή σε σχέση με τα συμβατικά. Μπορείτε ακόμα να βρείτε μπριζόλα, μπούτι, τηγάνια και κιμά. 

  • 14,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Εξαιρετικής ποιότητας βιολογικές χοιρινές μπριζόλες . Τα προϊόντα χοιρινού κρέατος παράγονται από τα πιο τρυφερά σημεία του χοιρινού. Χαρακτηριστικό είναι το έντονο ερυθρό χρώμα στο κρέας που κάνει τη διαφορά στη γεύση και στην υφή σε σχέση με τα συμβατικά. Μπορείτε να βρείτε μπριζόλα, μπούτι, τηγάνια και κιμά.

  • 13,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Εξαιρετικής ποιότητας βιολογικό χοιρινό κρέας . Τα προϊόντα χοιρινού κρέατος παράγονται από τα πιο τρυφερά σημεία του χοιρινού. Χαρακτηριστικό είναι το έντονο ερυθρό χρώμα στο κρέας που κάνει τη διαφορά στη γεύση και στην υφή σε σχέση με τα συμβατικά. Μπορείτε να βρείτε μπριζόλα, μπούτι, τηγάνια και κιμά.

  • 19,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Βιολογικό χοιρινό φιλέτο υψηλής ποιότητας . Τα προϊόντα χοιρινού κρέατος παράγονται από τα πιο τρυφερά σημεία του χοιρινού. Χαρακτηριστικό είναι το έντονο ερυθρό χρώμα στο κρέας που κάνει τη διαφορά στη γεύση και στην υφή σε σχέση με τα συμβατικά. Μπορείτε να βρείτε ακόμα μπριζόλα, μπούτι, τηγάνια και κιμά.

  • 14,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Βιολογικό χοιρινό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας. Χαρακτηριστικό στο βιολογικό χοιρινό είναι το έντονο ερυθρό χρώμα στο κρέας που κάνει τη διαφορά στη γεύση και στην υφή σε σχέση με τα συμβατικά. Μπορείτε να βρείτε μπριζόλα, μπούτι, τηγάνια και κιμά.

  • 17,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά βιολογικού νωπού χοιρινού ρολού, σε εκπληκτική τιμή, από τα προϊόντα κρεοπωλείου του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αγνά τρυφερά ατόφια κομμάτια χοιρινού κρέατος, από μονάδες βιολογικής κτηνοτροφίας των Τρικάλων, εμπλουτισμένο με διαλεχτά βιολογικά μπαχαρικά, μυρωδικά και πιπεριές, δημιουργούν ένα υπέροχο ρολό που προκαλεί όλες τις...

  • 7,45 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

   Αγορά νωπού βιολογικού, ελληνικού μαύρου χοίρου Greenhousebio, υψηλής ποιότητας, στην καλύτερη τιμή, από το Βιο - Κρεοπωλείο του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Η πιο αρχαία ελληνική ράτσα χοίρου, επανέρχεται στην διατροφή μας προσφέροντας τόσο θρέψη όσο και απόλαυση !

  Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα

  Είδατε πρόσφατα

  No viewed products

  QR code

  Είδατε πρόσφατα

  No products

  Menu