Φίλτρα αναζήτησης

Nutrition Supplements & Minerals - Φυτικά Συμπληρώματα & Μέταλλα 

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 16 από 95 αντικείμενα
 • 22,01 € 25,89 € -15% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

          Το μαγνήσιο είναι ένα διατροφικό στοιχείο, απαραίτητο σε περισσότερο από 300 βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα, και είναι πρωταρχικής σημασίας σε έναν αριθμό από σημαντικές σωματικές διεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής των υδατανθράκων και της πρωτεΐνης σε ATP.    

 • 18,15 € 21,35 € -15% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

        Η Brewer's Yeast (μαγιά μπύρας) είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται για τη ζύμωση σακχάρων σε αλκοόλη κατά την παρασκευή μπύρας. Η μαγιά μπύρας περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, 14 μέταλλα και 17 βιταμίνες.      

 • 13,38 € 16,72 € -20% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Εξαιρετικά πλούσιο σε Σίδηρο, Εκχύλισμα Σουσαμίου & Βιταμίνη C! Το προϊόν σίδηρος Mellon® αποτελεί συνδυασμό της ημερήσιας συνιστώμενης ποσότητας σιδήρου για τον οργανισμό και εκχυλίσματος σουσαμιού. Το σουσάμι αποτελεί μία από τις πλουσιότερες τροφές σε σίδηρο και αντιοξειδωτικών συστατικών.

 • 12,02 € Σε Απόθεμα

   To Viogenesis Sodium Bicarbonate είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με μαγειρική σόδα για την αλκαλοποίηση του οργανισμού. Η "VioGenesis" είναι η πιο καθαρή, η πιο ασφαλής και η περισσότερο ελεγμένη σόδα της αγοράς. Αραφινάριστη και ανεπεξέργαστη, φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας , ασφαλής από χημικά πρόσθετα και χωρίς αλουμίνιο (το οποίο σε μακροπρόθεσμες...

 • 6,62 € Σε Απόθεμα

  Αγορά αλάτων Epsom της Viogenesis, χωρίς γλουτένη & αλουμίνιο, στην καλύτερη τιμή από τα φυτικά συμπληρώματα & μέταλλα, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. To σκεύασμα περιέχει άλατα θειϊκού μαγνησίου, φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας, κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.Τα άλατα epson προάγουν την αποτοξίνωση & τον καθαρισμό...

 • 35,25 € Σε Απόθεμα

  Oρισμένα παιδιά, παρότι συχνά έχουν κανονική ή και υψηλή ευφυΐα, εν τούτοις, έχουν μειωμένες σχολικές επιδόσεις, λόγω της αδυναμίας τους να συγκεντρωθούν. Τα παιδιά αυτά μπορεί να φαίνονται άτονα ή αντίθετα να είναι υπερκινητικά με ενοχλητική συμπεριφορά, όμως έχουν συνήθως δύο κοινά χαρακτηριστικά: τη μικρή ικανότητα συνεργασίας και την αδυναμία να...

 • 12,83 € 16,04 € -20% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Το ασβέστιο εμπλέκεται στο σχηματισμό των οστών και των δοντιών. Επίσης, είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των μυών και των νεύρων. Παράλληλα, παίζει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης και εξειδίκευσης, ενώ συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων.

 • 18,26 € 21,48 € -15% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

   Λεκιθίνη ηλιελαίου πλούσια σε φωσφολιπίδια . Το sunflower lecithin  έχει φωσφατιδυλοχολίνη, το πιο άφθονο φωσφολιπίδιο στην κυτταρική μεμβράνη, όπου παίζει έναν ρόλο κλειδί στην κυτταρική σηματοδότηση και τη συναπτική λειτουργία. Αφθονεί επίσης φυσικά,  σε φωσφατιδυλοινοζιτόλη, φωσφατιδυλαιθανολαμίνη, και απαραίτητα λιπαρά οξέα.      

 • 27,43 € 32,27 € -15% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Η λεκιθίνη υποστηρίζει το νευρικό σύστημα , προλαμβάνει τη χοληστερόλη , τις χολολιθιάσεις , τις μολύνσεις από μικρόβια και την αρτηριοσκλήρυνση. Παράλληλα προωθεί την καλή υγεία του ήπαρ και βοηθά στον έλεγχο του βάρους .

 • 61,15 € 71,94 € -15% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

       Η NOW Ubiquinol περιέχει την ενεργή μορφή του CoQ10 (συνένζυμο Q10), η οποία έχει φανεί σε ορισμένες επιστημονικές μελέτες ότι είναι μια ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμη και δραστική αντιοξειδωτική μορφή CoQ10.

 • 23,29 € 27,40 € -15% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Το κιτρικό ασβέστιο είναι ένα βέλτιστο συμπλήρωμα ασβεστίου με ενισχυμένη διαλυτότητα, χωρίς περιττά συστατικά. Σε αντίθεση με το ανθρακικό ασβέστιο, που εξουδετερώνει τα οξέα του στομάχου, το κιτρικό ασβέστιο δεν έχει καμία επίδραση επί του γαστρικού οξέος και δεν επιβραδύνει την πέψη.

 • 30,17 € 35,50 € -15% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

     Ο μικροκρυσταλλικός υδροξυαπατίτης (ΜΗ) είναι ένα συμπλήρωμα ασβεστίου με ανώτερη απορρόφηση, σε σύγκριση με άλλα συμπληρώματα ασβεστίου, και ονομάζεται έτσι λόγω της υψηλής συγκέντρωσής του σε ιόντα υδροξυλίου.

 • 73,21 € 86,13 € -15% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

    Το Q10 (CoQ10) είναι μια λιπιδική δομή με δραστηριότητα βιταμίνης. Το CoQ10 είναι ένα συνένζυμο που παράγεται από το ανθρώπινο σώμα και συναντάται συχνά και ως ubiquinone, από το quinine που είναι ένα συνένζυμο, και το ubiquitous που σημαίνει ότι υπάρχει παντού στο σώμα.

 • 73,21 € 86,13 € -15% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

   Το Q10 (CoQ10) είναι μια λιπιδική δομή με δραστηριότητα βιταμίνης.Το CoQ10 είναι ένα συνένζυμο που παράγεται από το ανθρώπινο σώμα και συναντάται συχνά και ως ubiquinone, από το quinine που είναι ένα συνένζυμο, και το ubiquitous που σημαίνει ότι υπάρχει παντού στο σώμα.

 • 46,86 € 55,13 € -15% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

            Το Q10 (CoQ10) είναι μια λιπιδική δομή με δραστηριότητα βιταμίνης.Το CoQ10 είναι ένα συνένζυμο που παράγεται από το ανθρώπινο σώμα και συναντάται συχνά και ως ubiquinone, από το quinine που είναι ένα συνένζυμο, και το ubiquitous που σημαίνει ότι υπάρχει παντού στο σώμα.

 • 41,31 € 48,60 € -15% Σε Απόθεμα
  Προσφορά

  Η Maca (Lepidium meyenii) καλλιεργείται σε μεγάλο υψόμετρο στην περιοχή των Άνδεων του κεντρικού Περού. Έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες από τους αυτόχθονες Περουβιανούς  για την αύξηση της αντοχής και της ενέργειας. Πιο πρόσφατες επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η Maca υποστηρίζει την ορμονική ισορροπία και τη λίμπιντο σε άνδρες και γυναίκες.

Προβάλλονται 1 - 16 από 95 αντικείμενα

Είδατε πρόσφατα

No viewed products

QR code

Είδατε πρόσφατα

No products

Menu