Διατροφική Μαγιά με Βιταμίνη Β12 σε Νιφάδες 100γρ Βιοαγρός
search
  • Διατροφική Μαγιά με Βιταμίνη Β12 σε Νιφάδες 100γρ Βιοαγρός

Διατροφική Μαγιά με Βιταμίνη Β12 σε Νιφάδες 100γρ Βιοαγρός

8310
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά νιφάδων διατροφικής μαγιάς εμπλουτισμένων με βιταμίνη Β12, της Βιοαγρός, στην καλύτερη τιμή από τα φυτικά συμπληρώματα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Οι νιφάδες διατροφικής μαγιάς είναι πλούσιες σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μεταλλικά στοιχεία & φυτικές ίνες. Είναι μια φυσική τροφή που θεωρείται απαραίτητη για όσους ακολουθούν vegan διατροφή.

3,40 €
με ΦΠΑ

Οι νιφάδες διατροφικής μαγιάς καλλιεργούνται σε μελάσα, κάτω από προσεκτικά ελεγχόμενες συνθήκες, απαλλαγμένες από την μαγιά Candida albicans. Φτιάχνονται από πρωτογενή, ανενεργή μαγιά, δεν αφρίζουν, δεν φουσκώνουν & δεν ξινίζουν όπως η κοινή μαγιά. Δεν περιέχει τεχνητά συντηρητικά, χρωστικές ή αρωματικές ουσίες.

Χρησιμοποιούνται σαν καρύκευμα σε σάλτσες, σούπες, δημητριακά ή smoothies. Μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε γεύμα (1-2 κουταλιές της σούπας).

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι

Νιφάδες διατροφικής μαγιάς βιολογικής καλλιέργειας.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: ΒΙΟΑΓΡΟΣ Α.Ε Τ:2382081660

Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη γλουτένης, σουσαμιού, ξηρών καρπών ή σόγιας.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie