bio-product
search

Βρεφική Κρέμα με Κινόα 4+ (χωρίς Γλουτένη ) 200gr Βio, Smileat

14517
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η νέα βρεφική κρέμα με κινόα και χωρίς γλουτένη είναι βιολογική και έχει 99,9% μη υδρολυμένα δημητριακά και βιταμίνη Β1. Η νέα φόρμουλα είναι φτιαγμένη από 100% βιολογικά δημητριακά : φαγόπυρο , καλαμπόκι, ρύζι και κινόα . Χωρίς γλουτένη, αυγά ή πρόσθετα σάκχαρα .

4,90 €
με ΦΠΑ

Αν θέλετε να προσφέρετε στο μικρό σας μια ισορροπημένη και φυσική διατροφή, αυτή η νόστιμη ισορροπημένη, θρεπτική κρέμα είναι αναμφίβολα η τέλεια επιλογή για να αρχίσει να τρώει υγιεινά και να δυναμώσει. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το χυλό από 4 μηνών , καθώς είναι χωρίς γλουτένη.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Lactose Free
Όχι

Αλεύρι φαγόπυρου* 30%, σιμιγδάλι καλαμποκιού* 30%, νιφάδες ρυζιού*, αλεύρι κινόα*10%, ρυζάλευρο* 10% και βιταμίνη Β1. Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, σόγιας και ξηρών καρπών.

Προϊόν με πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πρέπει να διαλύσετε το προϊόν σε γάλα ή ζεστό νερό (δεν χρειάζεται μαγείρεμα). Μπουκάλι: Προσθέστε 1 ή 2 κουταλιές της σούπας σε 180 mL γάλα ή ζεστό νερό, ανακινήστε μέχρι να επιτευχθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Χυλός: Προσθέστε 5 ή 6 κουταλιές της σούπας προϊόν σε 180 ml γάλα ή ζεστό νερό και ανακατέψτε μέχρι να επιτευχθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Ο χυλός πρέπει να χορηγείται στο βρέφος αμέσως μετά την παρασκευή του και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται υπολείμματα προηγούμενων τροφών. Φροντίστε να κλείσετε καλά τη σακούλα και να την αποθηκεύσετε σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μόλις ανοιχτεί, καταναλώστε το εντός ενός μηνός.  Συνιστάται μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής.

Ενεργειακή αξία367 θερμίδες

λίπη2,3 γρ

- εκ των οποίων κορεσμένα0,3 γρ

υδατάνθρακες75,2 γρ

- εκ των οποίων σάκχαρα0,7 γρ

πρωτεΐνες9.6

Αλας0,0424 γ

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie