• -20%
Βιολογικό Αφρόλουτρο Αλόης για Όλη την Οικογένεια 887ml, Jason
search
  • Βιολογικό Αφρόλουτρο Αλόης για Όλη την Οικογένεια 887ml, Jason
  • Βιολογικό Αφρόλουτρο Αλόης για Όλη την Οικογένεια 887ml, Jason

Βιολογικό Αφρόλουτρο Αλόης για Όλη την Οικογένεια 887ml, Jason

2051
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αφρόλουτρο Αλόης για Όλη την Οικογένεια. Καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα με gel Αλόης και Αμυγδαλέλαιο. Η βιταμίνη Ε θρέφει την επιδερμίδα με απαλά εκχυλίσματα βοτάνων και την αφήνει καθαρή χωρίς ξηρότητα. Χωρίς lauryl/laureth sulfates, βιοδιασπώμενο, χωρίς παράγωγα πετρελαίου και λανολίνες, χωρίς ζωικά παράγωγα, χωρίς πειράματα σε ζώα, χωρίς Parabens.

16,48 €
20,60 €
με ΦΠΑ

Δείτε τα συστατικά από το Αφρόλουτρο Βιολογικής Αλόης για Όλη την Οικογένεια, της Jason από τα Βιολογικά Προϊόντα GreenHouseBio

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση για το Αφρόλουτρο Βιολογικής Αλόης για Όλη την Οικογένεια, της Jason. Δείτε τα χαρακτηριστικά, τα συστατικά και άλλες πληροφορίες.

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Chloride, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil(1), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice(1), Calendula Officinalis Flower Extract(1), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract(1), Spirulina Maxima Extract, Tocopheryl Acetate , Alcohol(1), Allantoin, Citric Acid, Lauryl Glucoside, Panthenol, Sodium PCA, Sodium Sulfate, Stearyl Citrate, Benzoic acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Fragrance (Parfum).
(1) Πιστοποιημένο βιολογικό συστατικό.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie