bio-product
Ανδρικό Αφρόλουτρο Ενέργειας 3 σε 1, 200 ml, GRN
search
  • Ανδρικό Αφρόλουτρο Ενέργειας 3 σε 1, 200 ml, GRN

Ανδρικό Αφρόλουτρο Ενέργειας 3 σε 1, 200 ml, GRN

12423
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά ανδρικού αφρόλουτρου 3 σε 1, GRN, σε εξαιρετική τιμή στο βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. Για το σώμα, τα μαλλιά, τα μούσια & το πρόσωπο προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση ανανέωσης & τόνωσηςστο απαιτητικό ανδρικό δέρμα. Χάρη στη σύνθεσή του με λάδι σπόρου κάνναβης & τα αποστάγματα ανθών λυκίσκου, καθαρίζει το σώμα από την κορυφή ως τα νύχια με φυσικό & απαλό τρόπο & το αναζωογονεί.

8,49 €
με ΦΠΑ

Το νερό κριθαριού σε συνδυασμό με εκχυλίσματα καλέντουλας και μήλου ενεργοποιεί το δέρμα και τα μαλλιά με φυσικό τρόπο, ενώ το λάδι σπόρου κάνναβης και τα αποστάγματα ανθών λυκίσκου καθαρίζουν και θρέφουν την επιδερμίδα.

Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Aqua (Water), Hordeum Vulgare Stem Water*, Lauryl Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Parfum (Fragrance)**, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Chloride, Glyceryl Oleate, Humulus Lupulus (Hops) Flower Extract*, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil*, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract*, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Calendula Officinalis (Pot Marigold) Flower Extract*
* Από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες

** φυσική σύνθεση αρώματος 

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie