bio-product
search

Αφρόλουτρο Harmony 200ml Weleda

14700
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Κάντε με βόλτα μέσα στο δάσος με το φρέσκο, ξυλώδες 100% φυσικό άρωμα λευκής ελάτης, ελάτου Σιβηρίας και λεβαντίνης σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης. Βιοδιασπώμενη σύνθεση.

7,30 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 4 τεμάχια.

Νιώστε εμπνευσμένοι καθώς εισπνέετε βαθιά το άρωμα του λαμπερού, καθαρού δάσους με το φρέσκο, ξυλώδες άρωμα λευκής ελάτης, ελάτου Σιβηρίας και λεβαντίνης. Κλείστε τα μάτια και εισπνεύστε βαθιά, καθώς η βιοδιασπώμενη σύνθεση που ξεπλένεται εύκολα και είναι 100% φυσικής προέλευσης καθαρίζει απαλά με ήπια, φυτικά καθαριστικά συστατικά και διατηρεί τη φυσική υγρασία του δέρματος σας. Νιώστε την αρμονία του δάσους, καθώς δρα το ήπια χαλαρωτικό, 100% φυσικό άρωμα. Η φιλικότητα προς το δέρμα είναι δερματολογικά πιστοποιημένη.

Μοναδικό άρωμα με 100% φυσικά αιθέρια έλαια

Κάντε μια βόλτα στο πευκόδασος κι ενισχύστε τη φυσική σας ευεξία

Νιώστε την αρμονία ενός προστατευμένου δασότοπου, όπου το φρέσκο ξυλώδες άρωμα λευκής ελάτης κι ελάτου Σιβηρίας αναμιγνύονται με μια δόση αρωματικής λεβαντίνης. Ζήστε την αρμονία του δάσους και αφεθείτε στην χαλάρωση.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Νερό, Οινόπνευμα, Γλουταμινικό Δινάτριο, Γλυκερίνη, Γλυκερίνη, Άρωμα*, Ξανθάνη, Γλουταμινικό Κοκοϋλικό νάτριο, Γαλακτικό Οξύ, Κιτρικό Οξύ, Τοκοφερόλη, Λεκιθίνη, Ελαϊκό Γλυκερυλεστέρα, Υδρογονωμένο Λιπαρό Οξύ Γλυκερίδιο, Βιταμίνη C*, Line Palmitate Γερανιόλη*, Κιτράλη*. * από φυσικά αιθέρια έλαια

Εφαρμόστε σε υγρό δέρμα, κάντε μασάζ και απολαύστε. Έπειτα αφαιρέστε με νερό. Το απαλό αφροντούς καθαρίζει απαλά.

Συμβουλή:

Για εντατική περιποίηση, χρησιμοποιήστε μετά το ντους ένα από τα Γαλακτώματα ή τα Έλαια Σώματος της Weleda.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie