bio-product
search

Αρωματική Κρέμα Ντους Relax 200ml Weleda

14701
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Νιώστε γαλήνη με το χαλαρωτικό, 100% φυσικό άρωμα καταπραϋντικής λεβάντας, περγαμόντου και βετιβέρ. Βιοδιασπώμενη σύνθεση.

7,30 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 3 τεμάχια.

Ενισχύστε το αίσθημα φυσικής ευεξίας με το χαλαρωτικό, 100% φυσικό άρωμα λεβάντας, περγαμόντου και βετιβέρ. Κλείστε τα μάτια και εισπνεύστε βαθιά καθώς η βιοδιασπώμενη σύνθεση 100% φυσικής προέλευσης καθαρίζει απαλά, με ήπια φυτικά καθαριστικά συστατικά, ενώ διατηρεί τη φυσική υγρασία του δέρματός σας. Προσφέρετε στον εαυτό σας μια στιγμή χαλαρωτικού διαλείμματος καθώς το 100% φυσικό άρωμα καταπραΰνει το μυαλό σας, προσφέροντας μια αίσθηση ευχάριστης ηρεμίας. Η φιλικότητα προς το δέρμα είναι δερματολογικά πιστοποιημένη. Με επιστημονικά επιβεβαιωμένο άρωμα που προσφέρει χαλάρωση.

Μοναδικό άρωμα με 100% φυσικά αιθέρια έλαια

Νιώστε γαλήνη με αυτό το χαλαρωτικό άρωμα καλοκαιριού.

Νιώστε γαλήνη με την απαλή, χαλαρωτική αρωματικής λεβάντας, λαμπερού περγαμόντου και ζεστού ξυλώδους βετιβέρ. Μια πρόσκληση για να νιώσετε το αίσθημα γαλήνης, καταπραΰνοντας σώμα και πνεύμα.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Νερό, Ηλιέλαιο, Κοκογλυκοζίτη, Οινόπνευμα, Δινάτριο Κοκοϋλ Γλουταμινικό, Γλυκερίνη, Καραγενάνη, Άρωμα*, Γαλακτικό Οξύ, Γλουταμινικό Κοκοϋλικό νάτριο, Ξανθάνη, Λιμονένιο*, Λιναλοόλη*, Κουμαρίνη*. * από φυσικά αιθέρια έλαια

Εφαρμόστε σε υγρό δέρμα, κάντε μασάζ και απολαύστε. Έπειτα αφαιρέστε με νερό. Το απαλό αφροντούς καθαρίζει απαλά.

Συμβουλή:

Για εντατική περιποίηση, χρησιμοποιήστε μετά το ντους ένα από τα Γαλακτώματα ή τα Έλαια Σώματος της Weleda.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie