greek-product bio-product
search

Βιολογικά Αμύγδαλα Αποφλοιωμένα Γρεβενών 200g Αγροκτήματα Νέστορας

1778
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αποφλοιωμένα αμύγδαλα βιολογικής γεωργίας που καλλιεργούνται με ιδιαίτερη φροντίδα από τα Αγροκτήματα Νέστορα στα Ορεινά Κριθαράκια των Γρεβενών .Νόστιμα και πλούσια σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά . Χρησιμοποιούνται στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική αλλά τρώγονται και ωμά σαν σνακ .

3,75 €
με ΦΠΑ

Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες και αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο να παίρνει ο οργανισμός μας όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται κάθε μέρα. Δεν περιέχουν καθόλου χοληστερόλη και η βιταμίνη Β2 που περιέχουν είναι η καταλληλότερη για προβλήματα στους βλεννογόνους και στο δέρμα.

Επίσης τα αμύγδαλα έχουν την μεγαλύτερη περιεκτικότητα ασβεστίου από όλους τους ξηρούς καρπούς. Μία χούφτα προσφέρει 6% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Ποσότητας (ΣΗΠ).

Οι ξηροί καρποί βοηθούν στο μαύρισμα

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie