heat bio-product
search

Βιολογικοί Protein Topping Seeds 150g La vie est belle

15988
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι βιολογικοί Protein Topping Seeds είναι φτιαγμένοι από όσπρια και λαχανικά τοπικής καλλιέργειας και διάφορους σπόρους με επικάλυψη πρωτεΐνης (συμπεριλαμβανομένων των σπόρων κάνναβης και των κολοκυθόσπορων) δίνουν μια ωραία τραγανή γεύση και συνοδεύουν σαλάτες και ότι άλλο προτιμάτε.

4,90 €
με ΦΠΑ

Η συμπερίληψη μιας πηγής πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσει στην εξισορρόπηση του σακχάρου στο αίμα σας και στη δημιουργία ενός ισορροπημένου γεύματος. Η τακτική πρόσληψη πρωτεΐνης έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζει την απώλεια βάρους, αυξάνει τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη, περιορίζει την πείνα, επιταχύνει την ανάρρωση μετά την άσκηση και βοηθά τα άτομα να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Αφυδατωμένα ρεβίθια*, καρότο*, κρεμμύδι*, ηλιέλαιο*, κολοκυθόσποροι* (8,5%), ηλιόσποροι* (8,5%), σουσάμι* (4,0%), ταμάρι* (νερό, φασόλια σόγιας*, θαλασσινό αλάτι, shochu*[νερό, ρύζι*, αλάτι], ψητά φασόλια ΣΟΓΙΑΣ*), μαύρο ΣΟΥΣΑΜΙ* (2,8%), σπόροι κάνναβης* (2,8%), άμυλο καλαμποκιού*, σιρόπι αγαύης*, σκόρδο*, μαϊντανός*, λιναρόσπορος *, λιναρόσπορος* (1,1%), χυμός λεμονιού*, θαλασσινό αλάτι, βότανα*. *= Βιολογικό

Ενέργεια304 kcal (1269 kJ)
Λίπος23 γραμμάρια
Κορεσμένα λιπαρά3,1 γρ
Υδατάνθρακες12 γραμμάρια
Σάκχαρα4 γραμμάρια
Φυτικές ίνες5,1 γρ
Πρωτείνη10 γραμμάρια
Αλάτι1,37 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie