![Βιολογική Σταφίδα Σουλτανίνα Κρήτης Αποξηραμένη 200γρ. Bio, Ελληνική, Βιοαγρος Βιολογική Σταφίδα Σουλτανίνα Κρήτης Αποξηραμένη 200γρ. Bio, Ελληνική, Βιοαγρος](https://greenhousebio.gr/44228-large_default/stafida-soultanina-krhths-apoks-vio-200gr-greek-bio.jpg)
![Βιολογική Σταφίδα Σουλτανίνα Κρήτης Αποξηραμένη 200γρ. Bio, Ελληνική, Βιοαγρος Βιολογική Σταφίδα Σουλτανίνα Κρήτης Αποξηραμένη 200γρ. Bio, Ελληνική, Βιοαγρος](https://greenhousebio.gr/44228-large_default/stafida-soultanina-krhths-apoks-vio-200gr-greek-bio.jpg)
Βιολογική κρητική σταφίδα σουλτανίνα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης. Ένα υγιεινό, φυσικό και εύγευστο προϊόν που παράγεται από σταφύλια που αποξηραίνονται μόνον από τον ήλιο και μπορεί να καταναλωθεί ωμό ή να χρησιμοποιηθεί στο μαγείρεμα και στο ψήσιμο.
Η σταφίδα είναι καλή πηγή ενέργειας άμεσης απόδοσης εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα (τα περισσότερα σε μορφή φρουκτόζης). Περιέχουν βιταμίνες Β1, Β2, Β6 και C, μεταλλικά στοιχεία σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο. Οι σταφίδες περιέχουν πολύ πυρίτιο, νάτριο κάλιο, ψευδάργυρο και χαλκό. Ερευνες έχουν δείξει ότι έχουν σημαντική θρεπτική αξία σε μια υγιεινή διατροφή και είναι τρόφιμο πλούσιο σε ίνες. Βρίσκονται στην κορυφή των αντιοξειδωτικών τροφών ασκούν θετική επίδραση στις καρδιακές παθήσεις υποκινώντας τον οργανισμό να χρησιμοποιεήσει την δική του χοληστερόλη, ενώ συνεισφέρουν και στη μείωση του κινδύνου του καρκίνου του όρθου. Ακόμα θεωρείται ότι οι σταφίδες μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση της πίεσης αίματος καθώς επίσης και της χοληστερόλης, στη χωνευτική λειτουργία και στη μείωση της δυσκοιλιότητας και των αιμορροΐδων. Οι σταφίδες περιέχουν ουσίες που καταπολεμούν τερηδόνα και ουλίτιδα επειδή καταστέλλουν την ανάπτυξη τους και εμποδίζουν την προσκόλληση και τη δημιουργία οδοντικής πλάκας.
Ωμά βιολογικά αμύγδαλα συνδυασμένα με βιολογικές σταφίδες, το ιδανικό βιολογικό σνακ
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί
Σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας (99,5%), βιολογικό ηλιέλαιο (0,5%)
Το προϊόν δεν φέρει πιστοποίηση gluten free.