greek-product bio-product
search

Βιολογικός Χυμός Αρώνιας 250ml Roni the Great

15920
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Παστεριωμένος χυμός από 100% μούρο αρώνιας βιολογικής καλλιέργειας. Βιολογικός, χωρίς ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές, χωρίς πρόσθετα. Διατίθεται σε γυάλινο μπουκάλι περιεκτικότητας 250 ml , ποσότητα που προέρχεται από 325γρ φρέσκου καρπού. . Χυμός ιδιαίτερα γευστικός, που διακρίνεται από τη στυφή, αλλά και γλυκιά γεύση της αρώνιας Roni The Great . Συστήνεται η κατανάλωση 50-100 ml χυμού καθημερινά.

3,40 €
με ΦΠΑ

Η αρώνια η μελανόκαρπη είναι ένα πολύτιμο φαρμακευτικό φυτό, οι καρποί του οποίου ανήκουν στην οικογένεια των μούρων και έχουν: Τις ισχυρότερες αντιοξειδωτκές, αντιμικροβιακές και αντιικές ιδιότητες, σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία, από άλλους καρπούς. Η αρώνια κατατάσσεται ως Νο1 αντιοξειδωτικό! Γενικά, οι καρποί της αρώνιας περιέχουν πολυφαινόλες, ανθοκυανίνες, βιοοφλαβονοειδή, καροτενοειδή, σεροτονίνες, κατεχίνες, τανίνες, πηκτίνη, συμπλεγμα βιταμινών B 1 έως 9, C, A, E, K, P, ιχνοστοιχεία, σίδηρο, μαγνήσιο, φολικό οξύ, ασβέστιο και κάλιο.

Έτσι, τα οφέλη των καρπών της αρώνιας συνοψίζονται ως εξής::

  • προστατεύουν από
    1. τις καρδιαγγειακές παθήσεις
    2. τις παθήσεις του ουροποιογεννητικού και πεπτικού συστήματος (ουροδόχος κύστη, προστάτης, στομάχι, λεπτό και παχύ έντερο)
    3. τη ραδιενέργεια
  • διεγείρουν την ανάπλαση του μυικού και συνδετικού ιστού και του αίματος
  • μειώνουν τις ορμόνες του οξειδωτικού stress, δια της αναστολής των ελεύθερων ριζών του οξυγόνου
  • μειώνουν τα επίπεδα της γλυκόζης του αίματος
  • αυξάνουν τη ζωτικότητα του σώματος και το βασικό μεταβολισμό
  • υπερνικούν τις νευρικές διαταραχές και την κόπωση

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Bio
Ναι

ΧΥΜΟΣ ΑΡΩΝΙΑ 100%

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie