bio-product
Βιολογικός Χυμός Κόκκινο Σταφύλι, 200 ml, Bio, Luna e Terra
search
  • Βιολογικός Χυμός Κόκκινο Σταφύλι, 200 ml, Bio, Luna e Terra

Βιολογικός Χυμός Κόκκινο Σταφύλι, 200 ml Luna e Terra

11622
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού χυμού από κόκκινο σταφύλι, Luna e Terra, σε εκπληκτική τιμή στο βιολογικό κατάστημα GreenHousebio.gr. Νόστιμοι, υγιεινοί & φυσικοί χυμοί από τη φύση. Ο χυμός του σταφυλιού δίνει στον χυμό βαθύ κόκκινο χρώμα & έντονη γεύση. Το σταφύλι Montepulciano είναι γλυκό & εξασφαλίζει μια ευχάριστη γεύση! Με πιστοποίσηση demeter.

2,00 €
με ΦΠΑ

Η οργανική δυναμική προχωρά ένα βήμα πιο πέρα ​​από τη βιολογική: Οι γεωργοί με πιστοποίηση Demeter πρέπει να πληρούν πολύ υψηλά πρότυπα. Μια γερμανική οικογενειακή επιχείρηση παράγει φρέσκους χυμούς από το 1936. Αγοράζουν τα βιοδυναμικά σταφύλια από βιοδυναμικούς καλλιεργητές, οι οποίοι εργάζονται χρόνο με το χρόνο για να χτίσουν ένα ζωντανό έδαφος, από το οποίο μπορούν και οι επόμενες γενιές να συγκομίσουν. Τα αμπέλια μεγαλώνουν μόνα τους. Είναι βαθιά ριζωμένα στο έδαφος και είναι φυσικά ισχυρά. Αμέσως μετά τη συγκομιδή, τα ωριμασμένα φρούτα πιέζονται και εμφιαλώνονται, ο χυμός δεν βγαίνει από το συμπύκνωμα και θερμαίνεται για λίγο για να παραταθεί η διάρκεια ζωής.

Μπορεί να διατηρηθεί για 5 ημέρες μετά το άνοιγμα στο ψυγείο.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Συστατικά

Φρεσκοστυμμένος χυμός κόκκινων σταφυλιών ** 100%, ** = βιολογικά

ΕΙΣΑΓΩΓΗ/ΔΙΑΘΕΣΗ: GREENHOUSEBIO T:2310413795

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie