search

Πανάκια Γενικής Χρήσης 5 τμχ Ανακυκλώσιμα, If You Care

14085
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Δεν υπάρχει καλύτερο ή πιο αποτελεσματικό πανί καθαρισμού για κουζίνες, πάγκους, μπάνια και γενικό οικιακό καθαρισμό, διαθέσιμο οπουδήποτε. Τα σφουγγαράκια If You Care δεν αφήνουν ραβδώσεις. Απορροφούν τα υγρά εύκολα και γρήγορα και τα απελευθερώνουν με απλό στύψιμο.

5,50 €
με ΦΠΑ

Τα σφουγγαράκια If You Care κατασκευάζονται με κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία από μια τρισδιάστατη ανάμειξη κυτταρίνης, αλεύκαστου βαμβακιού χωρίς ΓΤΟ και mirabilite – ένα φυσικό ορυκτό άλας. Κατά τη διαδικασία παραγωγής, ο mirabilite ξεπλένεται, αφήνοντας το υπόλοιπο μείγμα (70% κυτταρίνη & 30% βαμβάκι) εξαιρετικά πορώδες, γεγονός που καθιστά το πανί σφουγγαριού εξαιρετικά απορροφητικό. Μπορεί να απορροφήσει έως και 20 φορές το βάρος του σε νερό.

Ξεπλύνετε το πανί και στύψτε το παραπανίσιο νερό για να αυξήσετε την απορροφητικότητα. Χρησιμοποιήστε το με νερό, σαπούνι και νερό ή οποιοδήποτε οικιακό καθαριστικό. Μετά τη χρήση, ξεπλύνετε καλά, στύψτε το νερό και αφήστε το να στεγνώσει. Το πανί μπορεί να πλυθεί σε θερμοκρασίες έως 1900F (880C) στο πλυντήριο πιάτων ή στο πλυντήριο ρούχων με κανονικά φορτία. Μην χρησιμοποιείτε λευκαντικό χλωρίου ή προϊόντα χλωρίου. Μετά το πλύσιμο, αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα. Μην στεγνώνετε.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie