bio-product
Βιολογικό Λάδι Καρύδας Μαγειρικό 550γρ. Bio, 7elements Natural Goods
search
  • Βιολογικό Λάδι Καρύδας Μαγειρικό 550γρ. Bio, 7elements Natural Goods
  • Βιολογικό Λάδι Καρύδας Μαγειρικό 550γρ. Bio, 7elements Natural Goods

Βιολογικό Λάδι Καρύδας Μαγειρικό 550g 7elements Natural Goods

7088
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού μαγειρικού λαδιού καρύδας της 7elements με εξαιρετική τιμή από το βιολογικό μπακάλικο του Greenhousebio.gr. Το μαγειρικό λάδι καρύδας έχει ουδέτερο άρωμα, χρησιμοποιείται στις σαλάτες και είναι ιδανικό για το μαγείρεμα, το ψήσιμο & το τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες καθώς αντέχει στην θερμότητα. Αποτελλεί σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών & λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας.

8,06 €
με ΦΠΑ

Το μαγειρικό λάδι καρύδας της 7elements παράγεται από υψηλής ποιότητας καρύδες βιολογικής καλλιέργειας και ατμίζεται ελαφρά για να απαλαγεί από το άρωμα και την γεύση της καρύδας.

Η καλλυντική χρήση του έλαιου μαγειρικής 7elements

Αποτελεί μια φυσική αντιγηραντική κρέμα, καταπληκτικό μαλακτικό μαλλιών και αποτελεσματικό αντιπυτιριτιδικό. Χρησιμοποιείται σαν αναζωογωνητικό λάδι μαλλιών ενθαρρύνοντας την υγιή ανάπτυξη τους. Έχει επίσης γνωστό ότι είναι χρήσιμο για δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα και είναι ένα θαυμάσιο φυσικό μαλακτικό για το ξηρό δέρμα. Τρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, απορροφάται εύκολα και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως λάδι μασάζ για το σώμα.

7elements Natural Goods

Η καρύδα είναι από τα λίγα τρόφιμα που μπορούν να χαρακτηριστούν δικαίως ως “Super Food” και ο κοκοφοίνικας έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίο θεραπευτικό για πληθώρα προβλημάτων υγείας εδώ και χιλιάδες χρόνια, σε όλον τον κόσμο.

Τα μυστικά αυτού του καταπληκτικού καρπού? Τα υγιή λιπαρά οξέα του, που ονομάζονται μέσης αλυσίδας, όχι μόνο αυξάνουν την υγιή χοληστερόλη (γνωστή ως HDL) στο σώμα σας, αλλά επίσης βοηθούν στη μετατροπή της «κακής» LDL χοληστερόλης σε καλή. Το λάδι καρύδας δεν περιέχει trans-λιπαρά, γλουτένη, τοξικά και αλλεργιογόνα,έχει αντιβακτηριακές, αντι-ιικές, αντιμυκητιακές και αντιπαρασιτικές θεραπευτικές ιδιότητες, ενώ είναι ιδανική τροφή για την αποτοξίνωση του οργανισμού και για την εξισορρόπηση του πεπτικού συστήματος.

To βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr παρουσιάζει την σειρά premium πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων καρύδας 7elements, από καρύδες της υψηλότερης ποιότητας, και στοχεύει να ενσωματώσει στην καθημερινότητα σας τα πιο πολύτιμα στοιχεία της φύσης, για έναν δυναμικό, υγιή και όμορφο νέο εαυτό!

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Συστατικά:

100% Λάδι Καρύδας πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie