• Νέο
greek-product bio-product
search

Βιοαγρός Βιολογικό Ελαιόλαδο 750ml

16529
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Κορυφαίο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από ελιές που συλλέγονται με το χέρι. Έντονα φρουτώδες και αρωματικό με βοτανικές νότες από την κρητική ύπαιθρο. Πικάντικο, με δυνατή επίμονη επίγευση, αρώματα φρεσκοκομμένου χόρτου με διακριτικές νότες εσπεριδοειδών, που προσδίδουν μια αξιοθαύμαστη ισορροπία.

15,70 €
με ΦΠΑ

Το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, είναι ο πρωταγωνιστής της μεσογειακής διατροφής και αποτελεί ένα σπουδαίο διατροφικό θησαυρό με πολυάριθμα πλεονεκτήματα για την ανθρώπινη υγεία.

Βοηθάει στη μείωση του βάρους

Ένα από τα κυριότερα και πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι ότι το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο αποδομεί το λίπος μέσα από τα ίδια τα λιποκύτταρα του οργανισμού καθώς τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που εμπεριέχει αντικαθιστούν τα κορεσμένα λιπαρά οξέα. Έτσι, εκτός από το ότι αυτό συμβάλει στη μείωση του βάρους, ταυτόχρονα βοηθάει τη ρύθμιση της ινσουλίνης.

Βελτιώνει την σεξουαλική μας ζωή

Τα ω-3 λιπαρά οξέα που βρίσκουμε μέσα στο βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βοηθούν στην κυκλοφορία του αίματος και αυξάνουν τη ροή, κάτι που λειτουργεί ενισχυτικά για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής.

Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα

Μοιάζει τόσο θαυματουργό που θα μπορούσε να αποτελεί μια μυθική τροφή αλλά είναι αλήθεια: τα συστατικά του βιολογικού έξτρα παρθένου ελαιόλαδου τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθάνε στην μακροζωία.

Είναι αντι-γηραντικό

Δεν είναι τυχαίο ότι το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο αποτελεί βασικό στοιχείο σε πολλές μάσκες ομορφιάς που λειτουργούν ενάντια στην γήρανση. Έχει να κάνει με το ότι οι βιταμίνες Α, D, E και K που βρίσκονται στο βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βοηθούν στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και την οξείδωση των κυττάρων, κάτι που σημαίνει πως λειτουργεί και ως αντι-γηραντικό!

Ενυδατώνει το δέρμα και τα μαλλιά.

Το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο έχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, γι’ αυτό αποτελεί βασικό συστατικό σε πολλά προϊόντα περιποίησης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας, σε σπιτική μάσκα μαλλιών, ως θεραπεία για τις παρανυχίδες ή για να φτιάξετε το δικό σας απολεπιστικό σώματος.

Είναι φυσικό παυσίπονο

Όπως έχει αποδειχθεί από έρευνες που έχουν γίνει, το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο εμπεριέχει ουσίες με αντικφλεγμονώδεις ιδότητες κάτι που σημαίνει πως μπορεί να λειτουργήσει και ως ένα φυσικό παυσίπονο!

Origin
Greek
Bio
Ναι

Βιολογικό ελαιολαδο


*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Ενέργεια:
3389 kJ / 834 kcal
Λιπαρά:
92.0g
Kορεσμένα:
13.0g
Υδατάνθρακες:
0.0g
Σάκχαρα:
0.0g
Πρωτεΐνες:
0.0g
Αλάτι:
0.0g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie