bio-product
search

Aντρικό Σαμπουάν & Αφρόλουτρο Ευκάλυπτος 200ml Bee Honest Cosmetics

15693
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Σε αυτό το αντρικό σαμπουάν & αφρόλουτρο συνδυάζεται ένας ήπιος καθαρισμός με φυσικά ενεργά συστατικά όπως βιολογικό αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου και βιολογικό μέλι.

9,00 €
με ΦΠΑ

Το άρωμα του αιθέριου ελαίου ευκαλύπτου δίνει μια ευχάριστα αναζωογονητική αίσθηση!

Τύπος δέρματος: κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα Bee honest καλλυντικά εμπνεύστηκαν από τη μέλισσα και χρησιμοποιούν με ευγνωμοσύνη ειδικά συστατικά φροντίδας όπως το μέλι, το κερί μέλισσας, την πρόπολη και το Gelee royale.

Προσαρμοσμένα στις ανάγκες διαφορετικών τύπων δέρματος. Η Bee honest cosmetics πιστεύει ότι η εξωτερική ομορφιά, η υγιεινή διατροφή και η γενική ευεξία παρέχουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Νερό, κοκοθειικό νάτριο, κοκογλυκοσίδιο, γλυκερίνη, γαλακτικό οξύ, κοκοϋλολουταμινικό νάτριο, χλωριούχο νάτριο, ινουλίνη, έλαιο φύλλων σφαιριδίων ευκαλύπτου*, mel*, ανισικό νάτριο, λεβουλινικό νάτριο, γλυκερυλελαϊκό ελαϊκό νάτριο, σύμπλοκο γλυκερυλινο-κοχλωροχλωρικό μαλτοδεξτρίνη.

*Βιολογικής προέλευσης.

 Εφαρμόστε στο ντους σε δέρμα και μαλλιά. Ξεπλύνετε καλά (αποφύγετε την επαφή με τα μάτια).

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie