bio-product
search

Αντρικό Σαμπουάν & Αφρόλουτρο Βέρβενας 200 ml Bee Honest Cosmetics

15683
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτό το σαμπουάν & αφρόλουτρο συνδυάζει ήπιο καθαρισμό με φυσικά ενεργά συστατικά όπως βιολογικό εκχύλισμα βέρβενας και βιολογικό μέλι. Το άρωμα βέρβενας δίνει μια ευχάριστα αναζωογονητική αίσθηση!

9,00 €
με ΦΠΑ

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα Bee honest καλλυντικά εμπνεύστηκαν από τη μέλισσα και χρησιμοποιούν με ευγνωμοσύνη ειδικά συστατικά φροντίδας όπως το μέλι, το κερί μέλισσας, την πρόπολη και το Gelee royale.

Προσαρμοσμένα στις ανάγκες διαφορετικών τύπων δέρματος. Η Bee honest cosmetics πιστεύει ότι η εξωτερική ομορφιά, η υγιεινή διατροφή και η γενική ευεξία παρέχουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

 Νερό, κοκοθειικό νάτριο, κοκογλυκοσίδη, γλυκερίνη, γαλακτικό οξύ, γλουταμινικό κοκοϋλικό νάτριο, γλουταμινικό κοκοϋλικό νάτριο, χλωριούχο νάτριο, ινουλίνη, εκχύλισμα φύλλων verbena officinalis*, mel*, ανισικό νάτριο, λεβουλερυλικό νάτριο, αλκοόλη, , άρωμα, σύμπλοκο χλωροφυλλίνης-χαλκού, μαλτοδεξτρίνη, κιτράλη, λιμονένιο, λιναλοόλη.

*Βιολογικής προέλευσης.

 Εφαρμόστε στο ντους σε δέρμα και μαλλιά. Ξεπλύνετε καλά (αποφύγετε την επαφή με τα μάτια).

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie