• Νέο
bio-product
search

Born to Bio Neutral Shower Gel Fragrance-free formula 300ml

16672
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτό το αφρόλουτρο χωρίς σαπούνι καθαρίζει απαλά, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και φρέσκο. Είναι ουδέτερο και ειδικά σχεδιασμένο με φυσιολογικό pH, χωρίς άρωμα, για να αποφύγετε κάθε κίνδυνο αλλεργιών.

4,90 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 6 τεμάχια.

Πιστοποιημένο COSMOS ORGANIC από την Ecocert, αυτό το προϊόν αποτελείται κυρίως από εκχύλισμα κριθαριού. Η ρευστή υφή του επιτρέπει τον απαλό καθαρισμό του δέρματος, χωρίς αλλεργιογόνα συστατικά. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά για να απολαύσετε ένα ντους με μια αίσθηση καθαριότητας και ευεξίας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μία ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον, επίδραση.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

AQUA, HORDEUM VULGARE STEM WATER*, AMMONIUM LAURYL SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, BENZOIC ACID

 Πριν εφαρμόσετε το αφρόλουτρο, βρέξτε με νερό το σώμα σας για να το προετοιμάσετε. Η κρεμώδης και ελαφριά υφή του θα γλιστρήσει στη συνέχεια απαλά πάνω στο δέρμα σας, καθαρίζοντας το σε βάθος διατηρώντας παράλληλα τη φυσική του ενυδάτωση. Για περισσότερο αφρό, μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι. Αυτό θα βοηθήσει στην ομοιόμορφη κατανομή του αφρόλουτρου και θα νιώσετε μία αίσθηση αναζωογόνησης στο δέρμα σας. 

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie