bio-product
search

Αφρόλουτρο Love 200 ml Weleda

14702
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Απολαυστικό Κρεμώδες Αφροντούς Αίσθηση αγκαλιάς για το νου, το σώμα και το πνεύμα.

7,30 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 2 τεμάχια.

Αφεθείτε σε μια αγκαλιά αγάπης και φροντίδας. Νιώστε απόλαυση και αρμονία με το 100% φυσικό άρωμα ρομαντικού τριαντάφυλλου, γιασεμιού και ylang ylang. Κλείστε τα μάτια και εισπνεύστε βαθιά, καθώς η βιοδιασπώμενη σύνθεση 100% φυσικής προέλευσης καθαρίζει απαλά, με ήπια, φυτικά καθαριστικά συστατικά, αφήνοντας το δέρμα σας ενυδατωμένο και απαλό. Νιώστε φυσικά χαρούμενοι και γεμάτοι ζωντάνια, καθώς σας περιβάλλει το μοναδικό άρωμα του αφροντούς. Η φιλικότητα προς το δέρμα είναι δερματολογικά πιστοποιημένη.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Νερό, Ηλιέλαιο, Γλυκοζίτη Coco, Οινόπνευμα, Δινάτριο Κοκοϋλ Γλουταμινικό, Γλυκερίνη, Καραγενάνη, Γαλακτικό Οξύ, Γλουταμινικό Κοκοϋλικό νάτριο, Ξανθάνη, Άρωμα*, Λιμονένιο*, Λιναλοόλη*, Σιτρονελλόλη*, Γερανιόλη*, Κιτράλη*. * από φυσικά αιθέρια έλαια

Εφαρμόστε σε υγρό δέρμα, κάντε μασάζ και απολαύστε. Έπειτα αφαιρέστε με νερό. Το απαλό αφροντούς καθαρίζει απαλά.

Συμβουλή:

Για εντατική περιποίηση, χρησιμοποιήστε μετά το ντους ένα από τα Γαλακτώματα ή τα Έλαια Σώματος της Weleda.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie